koji je bolji od ova dva modela? mogu uzeti jednog, a ja neznam kojeg. pa ko moze koji savjet dati neka puca
Printable View
koji je bolji od ova dva modela? mogu uzeti jednog, a ja neznam kojeg. pa ko moze koji savjet dati neka puca
pa imas vec e398....:) Ukratko - prednost k700i ti je kaj ima snimanje videa i fm radio + recimo infracrveni port....ovaj ti pak ima kao prednost memorijsku karticu koju mozes koristiti i kao memory stick, stereo zvucnike i LED diode sa strane. Uglavnom, brijem da su i jedan i drugi vrlo dobri mobiteli za relativno razumnu cijenu...
ExCenTric,stvarno si nevjerojatan vec treci put postas istu temu,svaki put na krivo mjesto i svaki put je krivo nazoves....ovaj put je naslov dobar ali si fulo forum.
nevjerojatno... ajde premjestit ću temu da opet ne zatvaram, ali stvarno... :retard:
...ja bi uzeo i jedan i drugi :) ...ali prednost ipak dajem E398,ali samo zbog glazbe (+ proširiva memorija), a možda i izgleda...
ne znam ja bi ipak mozda k700
naravno, k700 je puno bolji izbor po meni
...brišem offtopice i ostavljam temu otvorenu za ostale odgovore...
...drugo brisanje offtopica...
...skužio sam situaciju,a tema ostaje otvorena,pa vas molim da se od sada držite teme...
..."wb",hvala...
K700 bi bio moj izbor!!! Jedina mana u odnosu na 398 je sporiji software i mozda muzika, a i bolje izgleda, iako je to subjektivan razlog, pa se u ozbiljnijoj usporedbi nebi niti trebao navoditi, ali ne mogu si pomoci!
ne bi se trebao ali budi realna 90% ljudi prvo gleda izgled