bok..
trebao bih nešto virusa koje bi nabacio na N6600 u svrhu jednog malog testiranja, pa ako netko ima neka slobodno javi/pošalje mailom (tomislav(at)mobil.hr) ili ako zna neki izvor gdje se neki symbian virusi mogu DL-at, neka javi. hvala
Printable View
bok..
trebao bih nešto virusa koje bi nabacio na N6600 u svrhu jednog malog testiranja, pa ako netko ima neka slobodno javi/pošalje mailom (tomislav(at)mobil.hr) ili ako zna neki izvor gdje se neki symbian virusi mogu DL-at, neka javi. hvala
Iako posjedujem sve do sada izasle Symbian viruse, dopusteno mi je poslati samo Mosquito, Cabir.B i Skulls.A, ako mi tocno kazes koja je svrha testiranja...
hebote što si takva picajzla...sve mu zazipaj i pošalji...boli te k što če mu...= Citat =:
Izvorno postao Cykke
testiraj ovo:-)
http://www.sysphere.org/home/sodom/public/
Moja preporuka je da NE testiras Locknut (gavno.a)...
A ti sodom da si pametan, bis barem zipao taj sample, jer bis mogao ostati bez servera
A jel moze neko navest sta koji virus cini telefonu?
Oni bitniji...
Cabir
Siri se BT-om i tako ti trosi bateriju. Nista opasno
Skulls
Onesposobi ti telefon tako da mozes samo zvati i primati pozive. Rijesi se formatom
Gavno
Mrvicu zeznutiji od skulls-a, jer ti ne da ni da ukucas format code normalno. Cijelo vrijeme ti izbacuje error msg. Treba malo vremena ali se da maknut formatom. Maknes MMC i karticu i onda ga to malo zezne
Lasco
Radi isto sto i cabir, samo ti jos zarazi sve .sis fileove u mobitelu sa svojim virusom. (My favorite worm)
*postoji i verzija za PC koja ti zarazi sve .sis file-ove u kompu. To je vec zeznuta situacija
CommWarrior
Siri se bluetoothom i MMS-om (random brojevi iz imenika). U biti se ne uspije siriti MMS-om jer se ne replicira do kraja, ali ti zato potrosi lovu na racunu
I to bi ti bilo to ukratko
@cykke - to za commwarriora je vidiš zanimljivo.. kada se uspije poslat, istina je da se ne širi MMS-om, tojest dođe poruka ali ne i attach... ali ako se ne uspije poslat jer nisu MMS postavke aktivne, ili na tom broju nije aktiviran MMS, onda završi u outbox folderu kao neposlan MMS koji u sebi uredno sadrži attach... to je recimo njegovo zgodno ponašanje... da se uspješno šalje i MMS-om, bilo bi ga već sigurno više po svijetu...
Moguce... Ali mozda i ne. Zapitaj se koliko ljudi u svijetu koristi MMS? U hrvatskoj je to samo mali postotak korisnika. A opet CW treba pogoditi Symbian broj da bi se prosirio.
Mislim da se ne bi toliko sirio, ali bi zato jeo lovu