Vidio sam da se na nekim djelovima foruma ne broje postovi recimo Oglasnik i vjerojatno cjeli onaj gornji dio foruma? zasto? Koja je to fora, moze to netko objasniti?
Printable View
Vidio sam da se na nekim djelovima foruma ne broje postovi recimo Oglasnik i vjerojatno cjeli onaj gornji dio foruma? zasto? Koja je to fora, moze to netko objasniti?
olgasnik, cafe, chataonica, m#f#o, test forum... koliko ja znam.
Stvar je u tome što ima dosta članova koji većinom postaju u recimo cafe ili chataonicu i tako nakupe posteve s glupostima (tipa smajlićima, hahah, ili tako nešto). A od kad je uvedena reputacija, član sa više posteva daje i više reputacijskih bodova kad nekoga reputira. Pa ne bi bilo fer da netko tko većinu posteva ima u četaonici daje velike bodove (bilo pozitivne, ili negativne), a ne sudjeluje u raspravama u tematskim forumima, a ovo je ipak takav forum - tematski.
Više bodova djeli i član koji ima veću reputaciju, moderator, supermod ili admin... Ja npr. recimo kad nekog reputiram, odma mu okinem 5 bodova (za sad), bilo u + ili - smislu... ;)
objašnjeno je u temi koja objavljuje postavljanje vB3 foruma. kratko objašnjenje je upravo ovo koje je WB dao.