Tko od vas to igra?Koji vam je najbolji rezultat i sve ostalo za tu igru bi mogli ovdje stavljat.Onaj tko želi reć svoj rezultat neka stavi screenshot uz rezultat.
Printable View
Tko od vas to igra?Koji vam je najbolji rezultat i sve ostalo za tu igru bi mogli ovdje stavljat.Onaj tko želi reć svoj rezultat neka stavi screenshot uz rezultat.
Sad sam baš pogledao screenshot nije baš neke kvalitete ali nema veze i ovakve ćemo stavljat
cim smo poceli raspravu u temi desktop htio sam predlozit ovu temu,upravo ga skidam a uskoro ce biti i score iskazan:)
evo ga moj najbolji combo napravio maloprije.Ajd kad budeš skinuo pogledaj jel i kod tebe ovako loša kvaliteta screenshota
http://img.photobucket.com/albums/v7...j/icytower.jpg
screen shot radis tak da stisnes prt sc tipku,onda pestaj u paint promjeni u jpg i zaljepi na forum,skinuo sam i probo,uzas,opce mi nejde izgubio sam grif....sjecam se da kad sam prije igro da sam doso do onih laserskih "dasaka" il kak bi to vec nazvo...
joj kad sam ja to igrao a probat ću ponovo da vidim jesu li mi prsti još uvijek u funkciji;D
Jebote ja jedva dođem tamo do 300-tog kata, jer onda kad padnem nemam više živaca...
To i napravim ali je kvaliteta loša,provjeri ako ti se da= Citat =:
Izvorno postao sodom
Ma imaš krdo tih programa za screenshot po meni je najbolji fraps jer napravi kvalitetan scree... Tamo si u postavkama sam označiš s kojom ćeš tipkom skrinšutirati i to...
joj koliko je meni samo ta igrica pojela živaca:mad:
razlog zasto je screenshout los je to sto igrica ima samo 256 boja,barem pretpostavljam da je to razlog...btw zeus,dobar si,ja sam doso do 6 tisucica i svi me prsti bole kolko stiscem,cini se da sam izgubio "ono nesto" jel am prije bio bolji= Citat =:
Izvorno postao zeus
meni je rekord 15 000.
ozbiljno,
al ja sam to prije dost igro,pa zato.
sad neznam vise di mi je -ima di za skinut to?
uff,dobar si.....i ja sam to prije igro al se ne sjecam rezultata,no za sada mi je 7 tisucica rekord
evo ovdje skini,pa javi rezultat da vidimo kako stvari trenutno stoje:)
http://www.dtek.chalmers.se/~d98peit...er_install.exe
Sad će svi ovdje masovno poskidat igru sa linka pa će padati rekordi...
Super za link meni se nije dalo tražiti po tražilicama sad samo klik
to se i trazi,samo iznesite rezultate,mene vec jagodica na prstima bole kolko sam stisko tak da sad jedva tipkam.
Koliki vam je floor bio najveći,meni je prije bio negdje 406 tak nešt
Ja niti do tristotog više ne mogu doći ko nekad uvijek padnem na 200. katu...
Nyx zahrđo si
Ma daj pa igra me tolko nadrka kada padnem da bi uzo tastaturu i u monitor! Ali jbga ja radije odo igrati BF Vietnam...
poznato mi je to kad te igra nadrka i sav si zivcan,ali ja mrtav hladan igram po 3 sata i onda se dignem odem jest i opet....cudno. btw doso sam do 350 kata,nikak da stignem na 400-stoti
A dobro ne isplati se pilati zbog te 2-bitne igre... Šta i ako uspiješ doći do željenog kata šta...
jesi ikad igro koju igricu,jesi ju preso?! zasto?....glupo ti je pitanje
Pa druge igre imaju 1000 0000 0000 mogućnosti i ja ih sve isprobavam radu zabave!!! U ovoj (2-bitnoj) igri se samo mučiš da oboriš nekakav rekord ili što već... zaključak:više se pilaš nego zabavljaš!
A znam ali ova nije tako popularna pa...
p.s -kako misliš (ili znaš) premlad?
hmm skinu sam ja igriucu al ili sam ja zahrdo al imam osjecaj da je ova 1,2 verzija koju imam slightly brza od one prve odn.lakse je past + i lik manje skace.
al evo dacu se na posao