Zanima me koji mobitel ima najbolji fotic? koji daje najbolje slike
Printable View
Zanima me koji mobitel ima najbolji fotic? koji daje najbolje slike
Trenutno u nas 6630, ili cak S700 ali po danu.
Imaš test mobitela sa 1.3 Mpikselnom kamerom u Mobilu od veljače
mislim da ce sada k750 jer ima auto focus
Tu je negdje i N7610. *ograđujem se od svakog povezivanja ove izjave s uređajem koji posjedujem* ;D
da, kad dođe K750 to bu definitivno najbolji mob s kamerom - jedini s autofokusom! o 2 MP i flešu ne treba ni govoriti...
trenutno 6630, al kad dode k750, to je posve druga prica.
po čemu si zaključio to za 6630??
pa vidio sam slike od 6630 i recimo d500 i nekih drugih 1.3 m kamera, i ova ima bas pune boje i super je. a i testovi su tako rekli. inas ih na netu koliko hoces
Da ali razlike nisu toliko ogomne tako da ja nebi bio toliko izbirljiv
Ma meni se cini da nije ni toliko bitna samo kamera nego i nacin na koji mob prikazuje te slike. Recimo imao sam 6600 koja ima jadnu VGA kameru usporedbi sada sa 6630 koju sam uzeo i nije neka razlika dok slike ne prebacis na komp.
da pa nisu nesto ogromne razlike. to je istina. pa obicno mob ni ne moze prikazati sve boje na slici i sve to, ipak je to ekran s 65k bojom a na kompu 16 miliona. i vise cak.
a kad dolazi taj k750i? na slici je.... izgleda. ja imam e398, i kamera je stvarno dobra. ali treba malo prokuzit kak slikat i to je to.
Cini mi se u svijetu dolazi do ljeta a kod nas onda krajem ljeta.
u jesen je vec na policama
...selim ovo iz usporedbi...
Mislim da će biti i prije jeseni, u ponedjeljak će biti predstavljeni u zagrebu...
proljeće/ljeto 2005
mc60 ? :rolleyes:
zezam se---dosad sam ja osobno napravi onajbolju fotku sa 6230.
i pod umjetnim svjetlom je dobro ispala.
do ljeta..o super, morat cu ga uzet,kao bekap telefon,steta sto nema symbian, inace bi mi bio glavni... ah ti eriksoni.
Ma MCA-25 radi odlične VGA fotke(nema onog blago zamućenog izgleda).
Inače dotičnu možete kupiti u T-centrima po 99 kn(nema garanciju-zato je jeftina).
A nabavio sam snimke sa 6630,odlične su oštrine i boja u oba formata.
do zime 2005 stara vijest ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao gog
Zima je i sada :lol:
...kao i Siemens IQP 500/530 + m55/s55/c60...= Citat =:
Izvorno postao sms freak
pa koliko sam ja citao i gledao slike trenutno najbolje fotografije radi SE S700 i to vjerojatno zato jer je jedini mob s ccd chipom,dok svi drugi koriste cmos chip!!