kupio sam danas adapter sve sam dobro instalirao ali ga neće prepoznat. Mobitel je motorola v620.
zašto mi neće radit???? što još trebam napraviti da bi mi proradilo?????
Printable View
kupio sam danas adapter sve sam dobro instalirao ali ga neće prepoznat. Mobitel je motorola v620.
zašto mi neće radit???? što još trebam napraviti da bi mi proradilo?????
= Citat =:
Izvorno postao Gunner
jesi stavio MPT? my BT places?? nisi nam dao baš nikakve konkretne informacije! daj napiši šta si instalirao, na kojem OSu, koji BT, pa da ti ljudi pomognu!
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
riješio sam problem ali imam drugi s komp. mogu slat na mobitel, ali s mobitela na komp neće.... zašto??
OS je winXP
:comp:
kaj je MPT????= Citat =:
Izvorno postao Inovator
a kada kliknem na my BT places javlja mi ovo "Bluetooth device not recognized,please verify that your bluetooth device is properly connected and turned on "
a šta je najbolje uredno je instaliran... a neće slat s moba na komp....
poludit ću
= Citat =:
Izvorno postao Gunner
MPT>Mobile Phonetools, svakako si to instaliraj, linkove imaš na našem forumu, samo pretraži....i jasno updateaj na zadnju verziju! pa javi
evo sad skidam 28 mb. motorola mpt v3.11h= Citat =:
Izvorno postao Inovator
sad mi opet neće ni s komp. na mobitel prebacit...
poludit ću s tim adapterom
instalirao sam...
međutim dođe mi do dijela kada piše discovering devices i tamo mi neki sat odbrojava i ne miče se nikud
stvarno ne znam koji mu je k...
kao da mi adapter uopće ne radi a lampica na njemu gori i instaliran je ....
I meni se to isto događa, imama canyonov bluetooth adapter i kada stavim da ću ce povezati preko BT-a poćne se onaj sat vrtiti i vrti i nikako da mi nađe mob.
Sada kada mislim da imam odgovor, iako upitan, mob mi je na servisu.
Probaj u control panelu instalirati novi modem, ali klikni da češ ga sam izabrati sa liste, onda klikni na have disk i odi u dir od MPT-a pa otvori direktorij inf i klikni ok. Onda će ti on dati listu nekih modema pa izaberi "motorola phone" i instaliraj ga na bilo koji port.
Otvori MPT pa odi u setup->general setup->communications->change modem->next->klikni na other devices->next->izaberi port na koji si upravo instalirao modem i makni kvačicu sa install TAPI modem->next->klikni na kvačicu da češ izabrati sa liste->next->izaberi u Motorola GSM svoju V620 ->next->finish
A možeš i probati i da ne instaliraš novi modem nego samo u MPT-u klikneš na other devices i izabereš bilo koji port i sve ostalo kao i gore.
Pa se probaj ponovo spojiti sa BT-om, odnosno odi u setup->new phone
Ajd javi dal je uspjelo iako sumljam, jer ja više nemam ideja osim da si kupim USB kabl i da se pomoču njega probam spojiti.
= Citat =:
Izvorno postao gringo
da, definitivno moraš u device manageru imat Motorola modem, to probaj svakako instalirat, a drivere digni s MPTa
= Citat =:
Izvorno postao gringo
došao sam do modema i nema u inf-u nikakvog motorola phone imaju ovi "modemi"
USBMOT2000
USBCDCMOT
COMP_MDM
COMP_MDM_USB
MotoIrMdm2k
MotoIrMdm9xMe
motomdm
V295
USBMDMMOT
KOJI SAD OD OVIH TREBAM UZET ????
Nemoraš izabrati niti jedan ili ako već hočeš izaberi "motomdm", stisni open i onda će ti on otvoriti prozor s modemima
DOBRO TO SAM PROŠAO
daj mi sad pojasni kak da dođem do ovoga:
Otvori MPT pa odi u setup->general setup->communications->change modem->next->klikni na other devices->next->izaberi port na koji si upravo instalirao modem i makni kvačicu sa install TAPI modem->next->klikni na kvačicu da češ izabrati sa liste->next->izaberi u Motorola GSM svoju V620 ->next->finish
ja KAD OTVORIM MPT NE VIDIM NIKAKAV SETUP
Stisneš tipku menu
JA FAKAT NE RAZUMIJEM DI JE TO
KAKVU TIPKU MENU???
meni ama baš nigdje nema u mpt-u setup
Ako to ne bude radilo, probaj u setup->general setup->communications->change modem->next->klikni na motorola phone->next->klikni na kvačicu da češ izabrati sa liste->next->izaberi u Motorola GSM svoju V620 ->next->finish
skužio sam
ok sad mi se umjesto ove debilne motorle pojavila moja v620 .... kaj sad????
Menu->setup->new phone
ma opet isto.... sat se vrti, ništa se ne događa
Ja više nemam ideja
ma nek ide sve u 3 pm
ajd još probaj: setup->general setup->communications->change modem->next->klikni na motorola phone->next->klikni na kvačicu da češ izabrati sa liste->next->izaberi u Motorola GSM svoju V620 ->next->finish
opet ništa...
zapeo na istom mjestu
javlja mi :
"Mobile phone tools is unable to communicate with your phone"