-
Ekipa motorola e1000 vam je 3 puta bolji mobitel od s700 a od d510 neću uopće govorit. Ima sve što i s700 + stereo zvučnike, 2 kamere za video pozive i autoportrete, 3g(umts) je, nešto bolji ekran iako su po karakteristikama isti 240x320 i 262k boja (e1000 bolje prikazuje boje, slike skinute sa kompjutera su iste kao i na mom vrhunskom samsung 959nf monitoru), s700 prikazuje neprirodne boje, vuče na žuti spektar boja), slike ispadaju nešto bolje na e1000, još ima gps, 5 puta brži softver od s700 i bolje leži u ruci jer je dosta tanja od s700 tako da nema uopće dileme...Ja imam e1000 i prijatelj mi ima s700 pa smo napravili detaljnu analizu i došli do istog zaključka da je motorola bolja. Inače imam još jednu zapakiranu za prodati pa ako nekoga zanima....nek se javi :) pogledajte pod oglasi, imate moj broj.
-
Za e1000 se nebih slozio s tobom,naime teska je i ako netko zeli naprednu ciglu bez smartphone-a puca u prazno..... Ako vec kupujem ciglu s naprednim funkcijama neka to bude symbian sucelje,Inace ti monitor prikazuje 32 milijuna boja ako se ne varam a ovaj ima 262k boja tako da slika nije ista ko na monitoru,pogledaj nove panasonic mobitele imaju 16milijuna boja novi mobiteli e to ti je vec slika! Vec se vidi da prodajes mobitel i pises sve o njemu da je super..... Savrseni nije
-
Da, malo je bezveze što tako težak mob nije serija 60.
-
Puno je bez veze. Mob inače ima dobre funkcije pa je glupo od Motorole što to nije bolje iskoristila. Ja inače ne bi kupio Motorolu...
-
Ja sam reka da prikazuje boje realno kao moj monitor, dakle ista slika koja mi je wallpaper na monitoru na motoroli izgleda jednako što se tiče vjernosti boja dok na s700 vuče na žutu boju (konkretno testirali smo na slici angeline jolie i na sonyericssonu je izgledala ka da ima žuticu). Inače za tvoju informaciju Nomofylax studiram informatiku tako da jako dobro znam koliko mi boja monitor prikazuje i vjerojatno sam puno kompetentniji da o tome
raspravljam nego ti zato mi se nemoj pravit pametan. Drugo mobitel uopće nije cigla i kad ga niste vidili u živo i držali u ruci nemate pojma o čemu pričate. Ako gledamo umts mobitele onda je jako mali a i dovoljno mali da može proči pod 2g mob. Nitko ne kaže da je ultrakompaktni ali ima jednu pristojnu veličinu da lipo leži u ruci, nije ni premali ni preveliki, taman je i sa toliko velikim ekranom i normalnom tastaturom nikako nije moga biti manji. Ja mislim da je svakoj normalnoj osobi draže da ima veliki ekran i tipke na kojima se da brzo pisati. S700 je nešto malo manji ali skoro duplo deblji zbog onog mehanizma sklapanja a mislim da je lakše nositi tanji mobitel u žepu. I istina je da ga prodajem kao što sam i reka ali ne znači da ga zato hvalim jer sam i sebi ostavia jedan koji ne mislim prodati jer je prva liga a u tome se slažu svi moji prijatelji koji su imali prilike radit na njemu, ljudi koji ga imaju po raznim stranim forumima i svi koji su ga do sada testirali. Jedini razlog koji ja vidim da mi pljucate po mobitelu je što ste možda ljubomorni a to nije lipo s vaše strane. Osim toga o kvaliteti i popularnosti e1000 dovoljno govori da sam več ima 3 ponude da ga mjenjam za novi s700 i za d500, 6630, p900..... i svi su bili spremni nadoplatiti 100 do 150 eura tako da sve vaše komentare ubuduće uzimam sa rezervom
-
Ova Motorola bi definitivno mogla ući u konkurenciju D500 vs. S700. Mene je baš zaintresirala E1120 koja dolazi tek pred kraj godine i ima 3MP kameru...
-
Svaka cast sto studiras bas me zanima gdje studiras i koja si godina......
Ja po tebi nisam pljuvao,,,po cemu zakljucujes da i ja ne studiram informatiku?? MOzda FER ?? Sta god vec,,,,,, uglavnom Motorola ima bolje modele od e1000 a i k tome je ruzan model (stvar ukusa ) :-( ,,,Ne pravim se pametnim samo iznosim svoje stavove ako netko ima pametnije prihvacam ih naravno.........
Slazem se s HRc-om mobitel 1120 je puno ljepsi i napredniji ali zato kosta... jedan minus-nema kartice vise od 128mb za trzistu
-
Studiram na Foi-u u varaždinu 3 godina. Ti stvarno provaljuješ jednu glupost veću od druge, kažeš da ti je e1000 ružan a 1120 puno ljepši a mobiteli su 99% indentični po dizajnu samo što je e1000 lipša jer je cila crna (ima piano lak finiš) sa metalik tamno sivim poklopcem baterije a ova nova ima srebrni obrub i manji otvor za unutarnju kameru. Ti si valjda jedina osoba koja za e1000 kaže da je ružan a svi koju su je recenzirali su pohvalili dizajn i rekli da je lipa. Ali o ukusima se ne raspravlja, svak ima svoj ukus, jedini problem je što si u manjini što se tiče ovog mobitela. U biti nisam nigdi na netu naša da je netko reka da je e1000 ružan mobitel ali možeš pročitat u t3 časopisu da su napisali ima sexy luk i dali veliki plus dizajnu. I o čemu ti pričaš spominješ 1120 koje je tek predstavljena i neće ići u prodaju prije kraja godine ili početka sljedeće tako da nitko još nezna cijenu a ti pišeš da zato košta??? e1000 je trenutni motorolin top model i amen. A1000 je na pocket-lint.co.uk dobila 5/10 a e1000 8/10. A1000 je močniji jer je smartphone i ima touchscreen ali je zato ružniji, značajno širi i ima 65k ekran naprama 262k od e1000 i ne može se dobiti nego u onoj ružnoj kombinaciji srebrno crne boje i kao što se vidi iz ocjena na pocket lintu popljucali su ga a e1000 nahvalili. Čita sam i na par mjesta da su ljudi vračali a1000 i uzimali si e1000 zbog boljeg ekrana i manjih dimenzija. A ograničenje kod transflash memorijskih kartica koje se koriste kod motorole je trenutno 256mb a ne 128 i u sljedečih par miseci su najavljeni kapaciteti od 512mb i 1gb tako da to nije problem. Još nešto koliko sam ja pročita jedina razlika između e1000 i e1120 je u kameri 1.3mp naprama 3mp. Dajte ljudi informirajte se malo bolje prije nego se upustite u diskusije...
-
No dobro sveznajuca... Ne moras se uzbuditi... Stvar ukusa istina... Nije t3 jedini casopis na svijetu koji ima najbolje recenzije,treba i druge stvari citati...
-
Nije to jedina razlika. 1120 ima 4X više memorije u sebi (63mb), Barcode scanner ( ;D ) i dosta je manja, posebno u debljini. Meni je osobno ljepša (posebno sa stražnje strane)
-
nema barcode scaner u sebi nego se može spojiti, samo su napravili softver za to a dimenzije ja nisam nigdi naša i podatak o večoj memoriji, to su samo naklapanja, može biti istina i ne mora. U svakom slučaju proči će puno vremena dok to čudo izađe, 12mj je daleko. Uglavnom koga zanima evo link na službene motoroline stranice sa podacima o tom nadolazećem modelu http://www.motorola.com/motoinfo/pro...s/0,,5,00.html . I primjetia sam da piše da su sa transflash karticama došli do kapaciteta od 512mb.
-
Ma daj, pa sigurno bi nešto bolje u njega stavili osim kamere (zapravo, i to je dosta)
http://www.gsmarena.com/motorola_e1120-1056.php
-
-
-
Ako studiras na foi u varazdinu to te ne cini nista kompetentnijim da komentiras tehnologiju od nekoga tko studira ekonomiju ili pravo. Imam prijatelja koji je redovno na trecoj godini i ima veze sa tehnologijom ( od PC-a pa do mobitela ) koliko i svaki prosjecan covjek.
A sto se tice E1000 citao sam dosta o njoj jer inace volim motorole. Prvo slike su joj jako lose , neki kazu da im bolje slike ispadnu sa bivsom V600 npr. nego na E1000. Stvar je u matrici koja je jako losa. A to sto je 3g ce u hrvatskoj nesto znaciti mozda za pola godine ako ne i vise. A sto me najvise rastuzilo jest da je motorola ubacila svoj operativni sustav synergi. Dakle ispada da je mobitel hardwerski sposoban kao i svaki smartphone ali posto nije symbian OS to nece biti iskoristeno. Ima ovdje jos toga npr. baterija dosta slaba za ovakav uredaj koji trosi jaaaako puno ali neda mi se vise pisat.
Jos samo da napomene motorolin trenutni top model je A1000, jer E1000 je mobitel napravljen za operatere koji vole zakljucavati funkcije, cesto ograniceno snimanje videa i sl.. A1000 je ozbiljan smartphone ( jedina konkurencija P910 jer jedino njih dva imaju touch screen ) koji dolazi sa visokom cijenom pa ne vjerujem da ce se moci kupiti u HRV.
I mislim da je cijena koja se trazi za E1000 ( mislim 3000 kn u oglasima ) pretjerana. Zanima me za koliko ce mi ga prika prodavat kaze da je nabavija 2 komada.
Da ne ispadne da samo "pljucam" po E1000. Mislim da joj je fantastican ekran veliki plus i dizajn je jako dobar , jer neki kazu da cak i bocne tipke nisu problem. :comp:
-
U potpunosti se slazem s "konjom"
-
Također. Al budem uzimo uskoro mob bit će to onda A1000! Prevelika je to cijena ako nije niti Symbian niti Microsoft Windows OS!
-
SVE je to jako lijepo !!!!! i motorola e1000 je pravi stroj!!!!!Dobro priznajem ,obožavatelj sam motorola ,ali me zanima kakvu sliku zbilja može napravit e1000!?? PA NEKA JU NEKO STAVI NA FORUM !!!!!! DA I TO VIDIMO!
-
Za to imamo "fotke s mobilnih telefona". Mene bi isto zanimala kvaliteta pa bi bilo lijepo kad bi johnny uploadao neke fotke. Da pobije konjevu tvrdnju da su "slike jako loše"
-
Imate na www.howardforums.com slike i komentare korisnika vec neko vrijeme.
-
A to što studiram informatiku znači da konstantno pratim nove tehnologije i da sam jako dobro informiran i naravno do detalja se kužim u to o čemu govorim što baš puno ljudi nemože reći za sebe i čini me kompetentnijim od velike večine. Naravno da netko tko studira bilo što drugo ili ne studira uopče može biti isto tako dobro informiran i kompetentan ako mu je to hobi kojem posvečuje jako puno vrimena i ima puno iskustva na tom području ali ja baš neznam za takve a meni to ipak stoji u opisu radnog mjesta. Ovo što se tiče loših slika su teške gluposti i očito je da nemaš pojma o čemu pričaš. Jedino što je jako loše je tvoje znanje ili bolje rečeno neznanje o tom mobitelu. Slike su bolje nego na s700, to se slaže i prijatelj koji ima s700. Mislim mene te slike ništa posebno ne uzbuđuju s obzirom da nema optički zum (iako digitalni ima 8x ali mi to ništa ne znači s obzirom na gubitak u kvaliteti). Da v600 radi bolje slike to je takva glupost koju samo ti valjda možeš izjaviti. Oću reći slike nisu ništa extra ali su u rangu drugih 1.3mb mobitela i bolje od večine. Baterija uopče nije slaba drži 2 do 3 i po dana što je s obzirom da je mobitel 3g i ima 262k ekran koji puno troši odličan rezultat (6630 večini ljudi drži jedan dan a ima puno slabiji ekran). A1000 nikako nemože biti top model jer ima 65k ekran dok e1000 ima 262k a u engleskoj im je cijena ista zato ne pričaj pizdarije. Ja sam ima prilike probat i a1000 i bez daljnjega mobitel je močniji jer je smartphone i ima touchscreen ali je značajno širi i veči pa treba imati velike ruke da bi ga čovik moga normano držati a i nema nikakvu tastaturu nego samo touchscreen što mi je nepraktično, osim toga e1000 mi je puno lipše dizajniran i po meni puno bolji mobitel a i na http://www.pocket-lint.co.uk/reviewi...Id=708&image=1 se slažu jer su e1000 ocjenili sa 8/10 a a1000 sa 5/10 http://www.pocket-lint.co.uk/review.php?reviewId=697 zato daj molim prestani pisati neistine kad nisi kompetentan da ocjenjuješ ako nisi koristia oba mobitela što ja jesam. Što se tiče cijene ja ti svoju neču sigurno dati za 3000kn jer je to smiješno mala cijena za takav tip mobitela a ne da je prevelika. Konju ti si sam upa u vlastitu mrežu proturječnosti, kažeš da ti je prevelika cijena e1000 a od d500 i s700 koji imaju slične cijene ali su inferiorniji u odnosu na e1000 ti nije prevelika cijena? U austriji u dučanu dođe 600eura, znači sa carinom i otkodiravanjem oko 750e ili 5600kn a toliko i vridi jer se kao što sam več nekoliko puta rekao sigurno radi o trenutno jednom od najboljih mobitela na tržištu. U vodafona je 500e ali ima njihov crveni natpis koji nemoš skinit s prednje strane mobitela, zaključane su mu neke funkcije (kao što je prebacivanje failova preko bt), nedobiješ kabel s njim ni cd sa softverom koji se inače prodaje na motorolinom site-u i ima ti prerađene izbornike u njihovoj kretenskoj crvenoj boji. Moj nema nikakve zaključane funkcije niti išta piše a njemu i dobije se kabel i softver. Realna cijena na crno za taj mobitel je 500eura a u oglasniku ga neki lik prodaje za 3300kn ili 440e ali mislim da se neradi o novom. U svakom slučaju ja svoj novi zapakirani nedam ispod 450e i amen. Kupia sam ga u dučanu i imam fakturu s njim što je ujedno 2godišnja garancija. Osim toga ako netko i bude ima e1000 koje su popadale iz kamiona pa ih daje ispod cijene brzo će ih prodati pa će se cijena opet vratit na staro. Ja osobno nebi nikad kupia ništa sumnjivog porjekla pa da mi pandurija dođe doma tražit mobitel ali to stvar osobnog izbora. Do mobitela je inače teško doći jer su koliko čujem rasprodani za cilu evropu tako da nevirujem da će cijene padati tako skoro. Slike ću stavit pa neka ljudi procjene sami jesu dobre ili nisu. Kome ne ispadaju dobro slike taj nezna slikati. Ima dosta postavaka koje se mogu namistiti na mobitelu za slikanje kao što su brightness i exposure s čime se ja nisam još stiga poigrati tako da virujem da bi slike mogle ispasti još bolje nego su ove što ču uplodati. Naravno da u slabijim svjetlosnim uvjetima ispadaju loše, uostalom kao i na svim ostalim mobitelima ali kad ima puno svjetla su dosta dobre slike, 1.3mp je več donekle upotrebljivo za razliku od 0.3mp. Mobitel ima i flash (točnije bijelu led lampicu koja glumi flash kao i na ostalim mobitelima koji imaju flash) što može poslužiti u mraku ali treba slikati dosta izbliza jer lampica nema pretjeran domet ali bolje i to nego da je uopče nema.
-
-
Fotke slikane mobitelom su, u svakom slučaju, izvrsne. Što se tiče cijene, u rangu je mobitela ali ćemo najbolje prosuditi kad dođe u naše dućane. Daj molim te navedi koliko si ga ti platio. Možda si i naveo al sam pogled na neki tvoj post u svrhu traženja te informacije je mučan :) Ja bi ipak kupio 6630. Ne kažem da e1000 nije dobra (upravo suprotno) ali 6630 je jednostavno- mašina :) Da Motorola ima Symbian nebi joj bilo kraja...
-
Jel ko čuo za A925, možda radio na njemu, kakav je jer vidim da ga se može u oglasniku nabaviti za 1500 kuna.
-
http://www.gsmarena.com/motorola_a925-604.php
Cudan telefon ali 1500 kn nije neka velika cijena. Ali cini mi se da ovo nemoze u dzep nikako.