Dali mi može netko reći kako to mogu isključit
Prije sam znao,a sad sam zaboravio
Printable View
Dali mi može netko reći kako to mogu isključit
Prije sam znao,a sad sam zaboravio
Čim sam vidio naslov threada, znao sam o čemu se radi. ;)
Control panel > System > tab: Automatic updates > čekiraj opciju: Turn off automatic...
a znam da to zivcira taj automatik apdejts ali preporucio bi ti onda da ides na microsoftowu stranicu i skines sve zakrpe, fixeve, sp-e, ukratko sve.
ja sam prije pravio apdejt i to mi je sranj!šta če mi i te zakrpe,jer i kad mi ga apdejtira radi isto,nevidim razliku što znači da netreba apdejt,tj. nisu neke katastrofalne rupe u windowsima ako se nevaram!
updateovi nisu sranje. a ovaj ce te zaebavat sa automatic updates sve dok ne instaliras sp2
Je, super ako imaš ADSL. Inače mi updatea 23 dana.
preporucio bi ti da instaliras windowse xp sa sp1, onda nemas puno zakrpa
Ma to je i meni bez veze. Imam samo high priority update-a 35 MB što mi i nije problem skinut al mogu mislit kak je nekom sa 56k modemom kad to vidi
Jel možda taj sp2 ovaj cd:Windows xp OEM Preinstallation Kit
pojma nemam... ja sam prosao te faze kad sam mislio da su updateovi sranje i da mi netreba itd. samo ti skini sve sta se da jer naskodit ti nemre, a microsoft ipak zna zasto je postavio te fixeve za download
Ne može jel to su windowsi koji se dižu s cd-a. Imam i ja to na CD-u al ih nikad nisam koristio= Citat =:
Izvorno postao zeus
meni neće instalirat SP2 - product key mi više nije valid. nisam još probala, ali jel ga mogu skinut negdje na netu??
pa naravno da možeš, dovoljno ti je uključiti windows update... samo što je dosta velik za skidanje s neta.. oko 72 MB ak se ne varam...
Jel vrijedi na kraju taj SP2, nisam ga dosada instaliravo zbog problema s multimedijom koje je na početku imao...
Ma više problema neg koristi. SP2 je totalno u qrcu. Najviše me muči što autocad ne radi a to mi je najbitnije. Stvarno mi nije jasno šta su oni napravili od tog SP-a= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
??? ja sam isto mislio da e sp2 srot, ali super mi je. podrska za bluetoot me najvise razveselila. uostalo, zbog toga sam ga i instalirao
znači da ne instaliravam? jel izašla možda neka nadograđena verzija SP2 koja nema problema ili bar neki fix-ovi za postojeću?
ja znam samo da mi je automatic updates vec instalirao neki fix za sp2 ;D
kakva podrška za BT? U smislu ugrađenih drivera ili? Jer ja imam BT na SP1 sa oriđiđi driverima samog štapića i sve mi zakon radi...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
zna, razlog je poluproizvod zvan Windowsi....
ma najbolje da svi predjete na LINUX, JELDA?
@wb meni je bt proradio odkad sam skinuo sp2 tak da stvarno nekuzim vise
Nisam siguran da li mogu ovo pitanje strpat u ovu temu, ali me zanima da li mogu preko windowsa xp instalirati iste windowse ali sa SP2? Da li bi moglo biti kakvih problema sa sustavom? Moram li na što posebno paziti?
Fala!
pa ako ponovo instaliras windowse (bilo sa sp2 ili bez) oni vise nemaju veze sa starim, sa sp2 ces mozda imat problem, ovisi... mnogi se zale, meni zasada sve ok. varam se, bogme mi je neki codec zezao! error u vezi sp2 nesto...
Evo mog današnjeg iskustva, reko neću vraćati image idem instalirati wondowse koji u sebi već imaju ugrađen sp2... završi se instalacija i resetira se komp i svaki put kada bi trebao počet dizati windowse mi se resetira i tako u beskonačnost ;D
Onda sam puknuo dobri provjereni xp+sp1 instlirao i odmah nakon toga puknu sp2, sad ćemo vidjet kak bu to sve skupa šljakalo ;D BTW; povukao sam i sve updejtove koji su ostali (10-ak minuta posla ;D )
BTW, veli mi jsp_m da jako puno ljudi ima isti problem sa instalacijom dotičnih windowsa koji u sebi već imaju sp2...
Ja nemam problema. Sam sam slipstreemao SP2 na Windoze, i nikad problema: vrtim ih na notebooku, vrtim ih na PCju na poslu i na oba PCja doma - ni grama problema :confused:
Možda ovisi kako je slipstreemano? Možda neka greška u procesu?
Slipstreem šta je to?= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil