da ne kompliciram,skinuo sam usc cable drivere i pc suite ali pri instalaciji jednostavno se sve zamrzne.prijedlozi?!
ps. resetiro sam komp nekoliko puta ali sve se ponavlja
Printable View
da ne kompliciram,skinuo sam usc cable drivere i pc suite ali pri instalaciji jednostavno se sve zamrzne.prijedlozi?!
ps. resetiro sam komp nekoliko puta ali sve se ponavlja
evo nakon 5 puta mi je reko da trebam imat barem service pack 1 instaliran ,a imam na bug cdu dvojku ali nemogu je instalirat jel kuzi da mi je xp skrekan,prijedlozi,netkoo?
Nema instaliranja bez SP1 i gotovo. Nabavi zakrpu, jer bez nje nema ništa.
Nemaš SP1? Čovječe :)
BTW nadam se da imaš najnoviju verziju PC Suite-a (6.41.6) koja je dosta poboljšana od one koja se dobije uz fon (koju sam ja bar dobio)
imam najnoviju skinuo je danas, trenutno se mucim sa tim service packovima..prije nisam imo potrebu ...sad sam uspio promjenit serial key od windowsa i ukucat novi ali me j**e instalacija sp1 jel na sredini sve zblokira....a dvojku nikak nemrem nac na bugovom cdu,tocno sam taj disc negdje posijao...kolka je brzina prijenosa kad se spoji s tim kablom?
ma sta se zezas s tim kablom, uzmi si blutut. brzina je 12kb/s
a kako prenjet 13mb direktno na karticu a ne u njegovu memoriju? davno sam imo ja symbian (izuzev n-gagea)
pc sute, file browser otvoris karticu i kopy paste. jako lagana.. ma milina
a bez pc suita nejde? ko do sada,u win exploreru desni gomb-bluetooth-send?!
da ali. onda moras promjeniti memoriju spremanja sms poruka na karticu
pa tako reci,no problem!
ma samo pitaj.
one more question ...kolko brzo prenosi ovim kablom.znaci zelim prenje south park,jel ce ic brze bluetoothom ili kabelom?
blutooth je 12 KB/s a kabel mislim oko 10. kakva soutpark? koko je to mb
evo tu sam ja to skido prije: http://www.phone-vids.com/cartoons_tv.htm
svaka je velka oko 13 mb,pa bi si to prebacio da mogu gledat kad me dosada negdje ćopi
to sta, cjeli film ili sta? imam ja divix filmove na mobu, al to nije to ?
ma serije u rm formatu bas za mob.
cjele serije? zvuk i sve? jel si skinio dosta toga? jel bi mi htio poslat cd s tim, previse m ije to za skidati. ak su cjele epizode to je suuuuper.
imam 5 komada,serije su cijele al posto su ureal playeru nemogu se uvecat pa je slika mala.ako te zanima mogu poslat.
pa kuzis zanima me, to je oko 60mb, dok to skinem proce bar 10 dana. ne znam ako bi htio. jel valjdaju sta te serije? jel se vidi ista ili je sve totalno lose? i jel se cuje? hoces mozda skiniti jos, ne znam sto imas mozda ADSL *
imam adsl ali ovo je skinuto jos prije koju godinu i nema vise za skidat...a cuj zvuk je los a slika je tak tak.u svakom slucaju bolje ti je kodirat u smart movie i fledat fullscreen.
znam da. ka nema? ukinili skidane ili sta? kolko placas taj adsl? iams flat rate? joj kak bi ja skidooo imam samo 56k :(
evo teme o adsl-u http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=138694#post138694
pa da nejdemo bas skroz off topic,no ovo gore je jos bilo u duhu teme pa ce nam vjece staraca oprostit.
ok, u biti rjesio si sve svoje probleme. super .