-
Prekinut' download?
Da li se ikako moze, negdje u postavkama, podesiti to da kad mi se veza prekine,a nesto skidam, da to ne bude izgubljeno i da moram ponovo skidat fajl?
Mislim da postoje neki programi,ali kad sam kupio racunalo nisam imao potrebe za takvim programima jer mi je nesto u postavkama bilo namjesteno, a nemam pojma sta! :-/
-
trebaš imat nekakav program koji se zove download manager,ako ti treba jedan takav daj mail i poslat ću ti ga ili si skini na netu
-
-
nemoraš ništa...samo kod skidanja klikni "cancel"(uz uvjet da su ti temporary files uključeni i ostalo)...i kad nastavljaš skidat skidaj sa istog izvora
-
Nabavi flashget , getright ili neki drugi download manager...
-
poslao sam joj download acelerator plus,meni puno služi taj program pogotovo kad mi pukne veza na carnetu
-
Ok.HVALA!
I da...
Ja sam musko.:)
"...ali kad sam kupio racunalo nisam imao..."
-
Kako da otvorim to sto si mi poslao?
Ne ocitava nista!
-
pokreni samo,ekstenzija ti je exe
-
Nece, pita me sa kojim programom da ga otvorim,a ja ne znam da izaberem.
U svim tim exe. fajlovima pise "application" a kod ovoga ne!
-
DAP ti ne vrijedi ništa, jer je pun virusa !! On je među prvih deset programa sa virusima !! Ja ti predlažem Get-right ili Mozilla Firefox i samo nastavljaš skidanje svaki put kada se ponovo konektiraš !!
-
get right. firefox nekad nece nastavit gdi si stao, barem meni je tak. ali je zato najbrzi
-
da ali sa nekih stranica meni jednostavno ne zeli skidat sa down managerom...
tako da sam prestao to koristit. inace radio sam i sa getright i dap i flashget...
-
ja koristim FF + flashgot ekstenzija + flashget...
-
-
skini si operu i možeš pauzirat' i nastavljat' kad 'oćeš
-