Malo kasnim,ali za one koji još nisu znali: prekjuče je stigao S55 u VIP centre i cijena mu je 3499kn .Za gotovinu se dobije 3% popusta.
Printable View
Malo kasnim,ali za one koji još nisu znali: prekjuče je stigao S55 u VIP centre i cijena mu je 3499kn .Za gotovinu se dobije 3% popusta.
Da a u gsm centru udaljenom nekih 10 metara dođe preko 5000!!! Nemožeš vjerovat...
Ma ovo je preskupo!!! U Njem. dođe 379 Eura tj. ca. 2800 kn.....
Pa ipak se tamo proizvodi :D
Mislio sam da ce cijena aparata u HT-u biti ista ili mozda u par kuna razlicita kao u VIP-u, ali sam se malo razocarao. Prodaja u HT-u krece 03.02. i cjena aparata je bez pretplate 3798,00. Dobra razlika. :(
A ja trebam lovu za popravak auta, jadan ja ,jadan ja....
otvoriš oglasnik i kupiš ga ak ne moraš popravljati auto telefon je čisti mrak a i kamera bolja nego na t68 ici
Savjet - prodati auto i priječi na gradski prijevoz...
Svu stečenu frustraciju si uredno "ispucaš" na vozača ili ako si sretnik nađe se i neki kondukter a zadovoljstvo je kad dobiješ poziv i izvučeš S55 (kupljen od viška novaca) i svi ljubomorni... :D
Siemens s55+kamera=3798,00 a na preplatu 12mj.=2998,00 u HT-u= Citat =:
Poslao: Tomislav
Mislio sam da ce cijena aparata u HT-u biti ista ili mozda u par kuna razlicita kao u VIP-u, ali sam se malo razocarao. Prodaja u HT-u krece 03.02. i cjena aparata je bez pretplate 3798,00. Dobra razlika. :(
A kao kondukter kuži kaj je to, za njega je to neka mala nokia...:lol:= Citat =:
Poslao: dmi
Savjet - prodati auto i priječi na gradski prijevoz...
Svu stečenu frustraciju si uredno "ispucaš" na vozača ili ako si sretnik nađe se i neki kondukter a zadovoljstvo je kad dobiješ poziv i izvučeš S55 (kupljen od viška novaca) i svi ljubomorni... :D
Kondukter služi za izurlavanje a "mala nokia" za pres****anje... ;D
A kužiš ti to
:beer:
Iskustvo... :smart:
Pričekat ću me55 pa se onda istrošit:thumbup:
ako izadje!!!!!
Zbila jel' 'ko čuo neku službenu o ME55 jer stalno "vrte" priču o S55 i SL55 pa...
I još detalja oko cijene, sa ugovorom na 12 mj. je 2599 kn ,a sa VIP smart pretplatom(valjda nije na 12 mj.) košta 3179 kn.
K tome nije zakjučan na mrežu a za Cronetov nemogu reći jer neznam.
A u vezi ME55 sam uspio samo iskopati ovo ,ne djeluje mi ni kao prototip,valjda je netko ubacio sliku sa ekrana sa S55.
http://ghbitalia.supereva.it/me55/me55.html?p
To je čista fotomontaža ekrana S 55 i ME 45.
Tomu i služi net da nas "informira" pa makar i krivo...
nabavio sam tek nedavno c55 pa cu radije sacekati sl55 nego uzimati s55. jeli tocno da je mob u njemackoj i do 50 % jeftiniji u prodavnici nego li ovdje kod nas. naime neko je napisao da je s55 oko 380 eura gore a u BiH u oglsima se prodaje po 550 eura.