eto, nabavio sam iRiver H340 i promjenio na firmware 1.27 e (europska verzija) a nikako nemogu nac 1.27 k (koreanska verzija) koja moze pustat avi ....ako mi netko moze pomoci bio bi mu prezahvalan. btw ekstenzija za firmware je .hex
Printable View
eto, nabavio sam iRiver H340 i promjenio na firmware 1.27 e (europska verzija) a nikako nemogu nac 1.27 k (koreanska verzija) koja moze pustat avi ....ako mi netko moze pomoci bio bi mu prezahvalan. btw ekstenzija za firmware je .hex
Pogledaj na misticriver.net.
ma da, trazio sam tamo i sve sam okrenuo naopacke i vidim da svi koriste taj 1.27k ali nigdje nema za skinut,jedino verzija kojoj ekstenzija filea zavrsava na zip , file ali nije zip pa ga komp ne prepoznaje...a kad sam 1. put mjenjo firmware ekstenzija je bila hex i uspjesno sam preselio na player i namjestio
pretpostavljam da moram promjenit ekstenziju ovom fileu u hex i onda ubacit u player ali to nigdje nisam procito tako da nisam siguran u to a neznam sta bi se moglo sjebat ako to nije tocno.
Ja sam skinuo firmware za moj ifp790 sa korejske stranice i odzipao sam ga u winzipu... Negdje sam još našao exe datoteke koje su se same odzipale
da al ovo se nemoze odzipat,komp ne prepoznaje format....a nigdje nemogu nac za skinut 1.27k .hex
Nigdje nećeš ni naći hex fajl, uvijek je zapakiran, nekad čak i dva puta
evo firmwareovi : http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=9019
pogledaj ekstenziju od 1.27
ako ju treba renamat neznam jel treba direktno u hex ili prvo u zip
...rinejmo sam je u zip,ekstrakto i dobio sam exe file koji kad upalim ima 2 gumba jedan je update firmware a drugi exit.kada prikljucim player na usb i kliknem na exe pise firmware updated secsessful ali nista se ne dogodi
...jos tragam za .hex fileom 1.27k
http://service.iriver.co.kr/qk_pds_o...38&p_name=H320
Taj ti je firmware ziher koreanski, jer na misticriver stavljaju sam njihove firmwareove (najčešće izlaze)
Ak ti to ne uspije izdali su neki japanci hackani firmware koji ima hrpu novih opcija, probaj to...
Sam pazi jer nije podržani od iRiver pa ode garancija....
A kak se apgrejda nemam pojma jer nemam Hxxx ...
rekli su mi u firmi di sam kupio da slobodno mjenjam do mile volje ,a ak kaj bude da im se obratim i da ce me oni zastitit pred garancijom :spin:
btw,ovo kaj si ti posto je taj file u zipu i kad ga ekstraktam dobijem exe koji sam ti spomenuo gore.
A onda ožeži!!!!