Koja je razlika izmedu nokie n-gage obicne i one nove QD.
I dali se na nju mogu spojit obicne slusalice sa bilo kojeg discmana ili trebaju posebne nokia slusalice?
Printable View
Koja je razlika izmedu nokie n-gage obicne i one nove QD.
I dali se na nju mogu spojit obicne slusalice sa bilo kojeg discmana ili trebaju posebne nokia slusalice?
velike razlike
n-gage
-radio
-mp3player
-sidetalking
-usb port. znaci brzi transfer podataka izmedu kompa i moba.
-tri band
n-gage qd
-bolja slika na ekranu (barem tako kazu, ja ne vidim razliku)
-normalno razgovaranje
-hotswap
-dual band
mozes spojit obicne sluske, uz dodatak koji dobijes uz n-gage. samo kod qd nemozes jer ne dobijes taj dodatak
hrco neznam di si cuo ovo za ekrane..meni su potpuno isti
posto je qd manja gumbi su nekak nagurani i igranje nije tako komforno
veliki plus je usb,ja bi na tvom mjestu uzeo oldscool n-gage
Ja ti preporucam stari N Gage (ak oces ja ti ga prodam ;D )
Ja sam uzeo stari bas juce i PREZADOVOLJAN sam. Zakon je, a ima i radio, mp3...
Dali ide mmc u n-gage i do kolko Mb.
naravno da ide,sve do 2 gb.
preporucam stari n-gage....jos ste zaboravili navest da je stari stereo a QD mono!!
Stvarno??? To nisam znao. Neki dan sam drzao bas oba telefona, i obicni mi se vise svidio, a glupo mi je na starom sto je tipka za potvrdu van onog kruga (kao joystick na 6600)...
pa to je opce poznato....qd je losji odabir a i cijena mu je u ducanu manja od oldschool izvedbe
e kak se razgovara na Ngage običnom?
jako nezgodno...tzv side talk....kada primis mob i razgovaras ,izgleda koda imas jedno velko uho na kojem pise nokia.
sta na boku je slusalica.. uzas
da bas... vise se osjecam ko neka faca kad me ljudi zbunjeno gledaju :)
mene ljudi ko idiota gledaju kad telefoniram:)
Pa tak i izgleda :D Bez uvrede al fakat čudno izgleda. Pogotovo kad je gužva u tramvaju a lik vadi n-gage i ne može razgovarat jel nema dost mjesta oko sebe ;D= Citat =:
Izvorno postao disco
nekoliko puta sam imo n-gage i kad bih razgovaro na njega pritisnuo bi ga sto paralelnije s uhom da ne izgleda bas napasno i da ne pogodim nekog s laktom.
A kolko ima vrasta n-gagea samo obicna i qd ili poatoje vise verzija?
samo dvije koje si navela.i najvjerojatnije ce na tome i ostat.
ma mene boli k**** sta me ljudi cudno gledaju,fora im je vidit izraze face kad me gledaju u cudu.....
ma ok, zasto uopce tlefonirati na ngage, to je mob za igrice.
praktičnost. sve u jednom mob, igrice, mp3, radio
najbolje je nosit onaj handsfree cijelo vrijeme ukopcan i kad neko nazove slusalicu u uho i razgovaraj
da...ili bluetooth slusalicu pa te opet gledaju ko retardiranog jel ne vide nista
Jes' ba upravu s'. Hehe, malo bosanskog. Pa jeste bas tako, a jos ko ima dummy sim, onda mu je svejedno, kao meni.= Citat =:
Izvorno postao khideg
e da bar ne vide nista(pa sve su ogromne te slusalice),meni te blutut slusalice izgledaju sacuvaj boze....ko da gledam star trek:)= Citat =:
Izvorno postao sodom