Neznam sta da kupim 7600 ili 6230. POMOZITE !!!
molim za vase komentare.
Printable View
Neznam sta da kupim 7600 ili 6230. POMOZITE !!!
molim za vase komentare.
Moja preporuka je 6230. Jedino što ima 7600, a 6230 je podrška za WCDMA (to ti ionako ne treba) i ima veći ekran
ja sam isto za 6230,jel na 7600 ces prste polomit dok se naucis pisat sms.
7600, kran zakon tipkovnica uzas,
6230, ekran uzas tipkovnica zakon.
dakle sta biras?
nisam siguran između ta dva modela nekia 7600 me privlaci po izgledu, vecem ekranu ... ali mi treba i dodatna memorija pa bi kupio 6230 pa sada neznam... a mozete li mi reći koje su cijene u eur. a ako je ko iz bosne neka mi kaze ako moze koje su cijene kod nas 6230 i 7600.
Treba mi stvarno brzo mob sada bi uzeo 3310 ali hocu kameruuuu.
Hvala na postovima za sada, ali molim da jos pišete.
a da ti uzmes u obzir koji koji mob. za mene je ovdje 7600 mozda bolji izbor ali samo zbog ekrana, no tipkovnica je uzas. ja bi razmotrio jos slicnih telefona..
npr.? koji slican mob za te novce nemora biti symbain. pomozite zuri mi se. nije mi bitna tipkovnica ni malo naviknut cu se kao na prijateljev 3650.
pa u tom cijenovnom rangu ima stvarno dosta modela,zato reci otprilike sto od mobitela ocekujes.
Sto se dvojbe izmedju 6230 i 7600 tice, mislim da je ne bi trebalo biti! 6230 bi bio pravi odabir! One bitne razlike bi bile puno bolja ergonomija i uporabljivost modela 6230, uistinu vise mogucnosti i odlican software, te dosta dulje trajanje baterije (i u jedan i drugi model ide BL-5C, znaci 850 mAh, frend mi ima 7600 i prilican je potrosac baterije, meni je sa istom baterijom 6230 drzala dan do dva vise)! Takodjer tu je i EDGE, i FM radio na 6230, a kojih nema na 7600 (ne znam koliko ti je to bitno). Jedina prednost 7600 je i ne bas toliko pretjerano veci ekran, ali u svim drugim komponentama mislim da je 6230 barem jednaka ili ima prednost, a kad tom dodas i gotovo neupotrebljivu tipkovnicu na 7600 (dakle ponovno proces ucenja pisanja sms-ova)...zakljuci sam!
Sto se alternativnih modela tice mozda u istom cijenovnom razredu Sony Ericsson K700i, taj mob ima veci i kvalitetniji ekran od obje ove Nokie, vise unutarnje memorije, kazu i bolju kameru, iako ja to bas nisam skuzio, nesto je laksi i ima neusporedivo dulje trajanje baterije od obje Nokie!
Mozda Sony Ericsson Z1010 (ako se malo potrudis i njega se moze nabaviti za tu cijenu + mozda 100-200kn) to je UMTS telefon, ekran kao kod k700, slot za MSD, multimedija, vrhunski telefon, ali je preklopni i dosta velik i nezgrapan, to bi mu bio nedostatak. Tu je i Motorola MPX 200, odlican telefon, Windows Smart Phone 2002/03 OS, Vrhunski ekran, MMC/SD card slot, multimedija!
Eto, stvarno je tesko savjetovati kad ne znam sto ti je vazno, ali mozda bi ovi modeli bili moji favoriti u tom cijenovnom razredu, mala prednost nad drugima!!!
Mozgao sam i skuzio da ce mi se memorija 7600 brzo istrositi jer ja puno cackam biram 6230 zbog svega gledao sam i na drugim forumima. Hvala vam velika i velika hvala @Bimbi za tako veliki tekst.
Tako da je ova tema :closed: