trebo bi custom power down i wakeup grafiku "windows xp(prošli put sam ju skino na howardforums a sad je nemrem nać)" i zanima me kak se uključi "spcolor" koji sam uploadaš na mob
PS
ak ovaj thread može bit samo sa linkovima za ove fileove
Printable View
trebo bi custom power down i wakeup grafiku "windows xp(prošli put sam ju skino na howardforums a sad je nemrem nać)" i zanima me kak se uključi "spcolor" koji sam uploadaš na mob
PS
ak ovaj thread može bit samo sa linkovima za ove fileove
= Citat =:
Izvorno postao MC Španjolac
traženi fileovi su ti u privitku, uključio sam i custom zvukove!! za uključivanje spcolor trebaš editirati 0032_0001, a o tome podrobnije piše gore u stickyu vezanom za seem editing!
PS ovaj thread NE MOŽE bit za bilo kakve linkove, jer imamo i za to predviđeno mjesto zvano Linkovi, također u stickyu. cilje je omogućiti svakome u bilo kojem dobu najlakše moguće snalažanje i pronalaženje informacije, a ne da imamo razbacano na sve strane! nadalje, upozoravam te da pripaziš na naslove tema!!!
sa seemovima 0208 i 0209 se mjenjaj custum zvukovi! Sa kojim programom mogu promjeniti te zvukove? I stavio sam u mobitel sa p2k xp shemu slike u /a/ a zvukove u /a/mobile/audio/ i nece mi svirati ta muzika? A sa p2k mi u /a/mobile/audio/ nigdje nema onih startup melodija nego samo pise ~alert file!Koji je to onda alert file? Imam v300@v600? Ak ste skuzili ista od ovoga pomoc!
za kaj ti služe ti zvukovi
e inovator aj daj link na ono od howardforuma
= Citat =:
Izvorno postao MC Španjolac
na koje???
pa dao sam ti u zipu sve što trebaš
jedan mali savjet imas nadajmo se beckup orginalnih stvari vrati na mob i sad malo bolje obrati paznju na sliku kojeg je tipa gdje je..tako i na zvukove..a probaj promijenit atribut sto se tice ovih ne odredjenih zvukova...ljepo ocitaj to u p2k oznaci melodije i change atributs..onda ces dobit pravo ime melodije..(neznam uopce napamet koji je atribut imas 1,2,4 ili kombinacije pa probaj)..valjda ti bude od pomoci..= Citat =:
Izvorno postao npoldrug