Da li postoji ikakova mogučnost reproduciranja mp3 zvukova na s65, bez konvertiranja u midi, amr i ostale formate? :retard:
Printable View
Da li postoji ikakova mogučnost reproduciranja mp3 zvukova na s65, bez konvertiranja u midi, amr i ostale formate? :retard:
ja mislim da s65 ne podrzava mp3 format, to znaci da ces morati ostati na midiju i na amr-u!!!!
Ne podržava. Jedina mogućnost bi bila eventualno kakav mp3 player u Javi.
Ali onda treba i codec. Mislim da je najbolje rješenje (ako baš želiš) wav, ali ćeš morati ručno mijenjati pijesme.
kolko ja znas ima mp3 player napravljen u javi ali je na ruskom
Jedino što sam od playera za s65 u Javi našao je http://webarb.ru/mme.zip koji bi, u skorijoj budućnosti, trebao da podržava i Mp3! Nadajmo se!
da li je neko probao WMA fajlove da iscita
isti su kao MP3, mislim na velicinu cak i manji, samo ne znam li player moze da ih reprodukuje???
pozdrav
vlada
Mob ih sam može reproducirati, ali moraš sam mijenjati pijesme (ne mijenja ih mob), a da li postoji wav player, to neznam.
on govori o wma playeru - vjerojatno si to i ti mislio, no mislim da nema wma playera...
bar ne u Javi...
Nisam bas mislio na WMA player...
nego posto telefon podrzava reprodukciju WAV zvukova, da li je moguce i WMA
Jer onda prosto eto i pesama u telefonu....
nadam se da me razumete...
ajde neka neko ko ima ovaj tel proba da ubaci neku pesmu u wma formatu i neka proba da je pusti pa neka javi
pozdrav
Ne. Službeno idu MIDI, AMR i WAV, tako da...
Ne podržava WMA format, a što se tiče WAV pjesama ne bi ti ni stalo ili bi zauzelo svu memoriju jer šta stane u 5 MB... Jedino mogu oni mali wav ringtones...
kak mislis 5 mb? s65 koristi mmc= Citat =:
Izvorno postao Nyx
Joj zabunio sam se pomislio sam na ST65...
A dobro možete li naći neki mp3 player u javi??? Makar i na tamo ruskom samo da ima...
Bez offtopica, imate chataonicu. Za ponovni offtopic zatvaram temu, a krivcima slijedi kazna.
Bili ste upozoreni. :closed: