Ako je netko updateao na MT50 v.170601, nek kaže kako, tj. s koje verzije sw-a jer meni javlja krivi SW update nije moguć, a netko je jednom rekao da ju ima, možda mobyfun-ica?:comp
Printable View
Ako je netko updateao na MT50 v.170601, nek kaže kako, tj. s koje verzije sw-a jer meni javlja krivi SW update nije moguć, a netko je jednom rekao da ju ima, možda mobyfun-ica?:comp
Imam MT-50, ali nisam radila update sorry.
Meni v.17 samo stvara probleme na mob.!!!! To sam i bio već jednom napisao pa se možeš i pročitati.
A jel to 17-ica s hrvatskim?
ne to nije verzija sa hrvatskim
To sam i mislio. Ima li netko 170601? Ako ima s koje verzije je flashao, jer ja imam 170101 i neće. Možda s neke niže verzije hoće, to me zanima ili je taj flash na netu sjeban ili je za M50.
Siemens MT50 170601 možeš skinuti na http://www.gsmflashes.com/siemens.html
Selfupdate is at your own risk ;)
Da Viki, ali neće. Dole na, nazovi radnoj traci, tog programčića piše: Software for M50 SVN: 17 Date/Time: 27.08.02./20:55:35 i mislim da je to za M50. Možda da netko ko ima M50 proba išlo bi i sve bi znali:)
M ili MT isti k.... drugo pakovanje. Izgleda da taj flash nije ispravan, jer nikome nije uspjelo. Koliko je meni poznato.
Da li M50 i MT50 podržavaju Javu? Na usporednim tablicama Mobile On-line nema ikone za Javu.
Odgovor je DA:)= Citat =:
Poslao: miško
Da li M50 i MT50 podržavaju Javu? Na usporednim tablicama Mobile On-line nema ikone za Javu.