moderator?
e da to je pitanje.
Printable View
moderator?
e da to je pitanje.
e da i ja sam isto zainteresiran za moderatora
mislim da moras otvorini nowi threed. mene su otjerali jednom jer sam posto pod neciji tudi post..otvori jos jedan novi.
poziv ce doc sam od sebe ako ce vijece staraca izglasat da si dostojan toga cina.moljakanjem sigurno nista neces postic,a uostalom odgovor na ovo pitanje vec postoji pa je bolje da potrazis starije threadove nego stavljas novi.
moras uplatiti dozivotnu pretplatu na magazin mobil i svim novinarima mobila uredno svaku zimu pocistit snjeg u dvoristu.
:) a ti bi htio da moderiras ... sta? sta te zanima? mislim da svaki podforum ima moderatora vec. zasad.
znaci to ti je admin poslo pm-om kad si htio kupit forum,sad znam ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
dobro onda nista.
zanima me samo nokia pod forum nista drugo.
e pa nije ;D al dobro zvuci cccccc= Citat =:
Izvorno postao sodom
s ovakvim naslovom teme, nikako...
Sve ti je objašnjeno ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=2253
Usput prouči malo i druge teme di se ljudi kandidiraju, da vidiš razmišljanja članova, slaganja ili ne slaganja, razloge itd... tako ćeš dobiti neki uvid u to što se od tebe očekuje.
Uz to, još si relativno friški na forumu, budi malo tu, nek te ljudi upoznaju, potrudi se u forumu za koji si zainteresiran, ne off topičaj, pazi na naslove tema... uglavnom imaš još puno za učiti.
A sad jedno pitanje - zašto bi ti uopće htio biti moderator? Jel to zato što to dobro zvuči, misliš li da to nosi neke povlastice ili što? Jer doprinijeti forumu se može i bez da si moderator. I zapitaj se da li si primjetio da forumu koji te zanima treba još jedan moderator.
da vidim da ima vec 2. ma ok. ima vremena, nista za sada.
zatvori ovo: :closed:
to sam i ja pito,..vidis da si mod trebo bi ko papiga ponavljat neke stvari kao sto je wb ponovio ovaj post iznad po ko zna koji put= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
:spin: :spin: :spin:
pitanje je, zelis li bit papiga?
osim ponavljanja, odmah pamtim minus onom tko pita ovo pitanje jer je tema kako postati mod zalijepljena u forumu o moderatorima kako bi ju svi vidjeli i znali kako se može postati mod. dok se ne nauči potražit po forumu prije nego postavi pitanje, član teško može dobit prolaz za postat mod... eto :)
:closed: