nikako nemogu si uload svoju temu a da ona radi na mobaću. ne znam u ćemu je problem. trenutaćno je imam na mobitelu ali ona neradi. imam flex SE6452AXXP10F9. ne znam jeli u tome problem. :thumbup:
Printable View
nikako nemogu si uload svoju temu a da ona radi na mobaću. ne znam u ćemu je problem. trenutaćno je imam na mobitelu ali ona neradi. imam flex SE6452AXXP10F9. ne znam jeli u tome problem. :thumbup:
jesi li u seemu 0032_0001 omogucio dodatnu shemu boja...???= Citat =:
Izvorno postao ilacic3
= Citat =:
Izvorno postao ilacic3
BTW temu uploadaš sa p2k u /a/system
+ što moraš imati editiran seem 0032_0001 kao što kaže jdabic1
Čovjek valjda misli na Color Shemu a ne na temu. Jer tema je ipak nesto drugo. Ili sam ja krivo shvatio........
= Citat =:
Izvorno postao merlin10
krivo si shvatio, tema se ubacuje preko BTa, OBEX push fora, preko kabla ne ide!
dečko misli na schemu, a o njoj upravo priča i jdabic1 te mu pravilno savjetuje...
tko radi taj i griješi, šta ćeš! živio susjed!
ispravak....razlog...razmišljam malim :):):):):)= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
al meni ju na mobu ne prepoznaje
da krenemo iz pocetka upoad vrsis u system direktorij u seem 0032_0001 moras omogucit dodatnu shemu boja nakon toga kad je stavis odes na mob u personalizirat i pod shema boja i tam trazis treba skroz zadnja bit ta koju stavis...mozda si stavio neku koja niuje uocljivo razlicita od dosadasnje...= Citat =:
Izvorno postao MC Španjolac
pa jesam već pet puta i NEĆE!!!!!!!!!!!!!
probaj promjeniti ime te color scheme (npr. BlueNeon :) ).....
i ajd mi reci što si mjenjao u seemu 0032_0001 za tu color schemu pa da vidimo jel tu nešto ne valja....nema druge
ajd cut cu se sa Inovatorom mozda cak danas pa cemo stavit uredjen seem 0032_0001 sa dodatnom shemom boja...e promjena imena sheme nece upalit...= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
pa ja sam u visual seemu promjenio color styles na on a bilo je off
daj stavi svoj mail pa ću ti poslat jedan seem file i spccolor shemu pa onda probaj
Karlo.Hrenovic@public.carnet.hr evo pa pomagaj
Kako napravit svoju Color Shemu...
imas program P2KStyle.jednostavno je probaj! ja sam prije isto imo problem slican kao i ilacic13 kad sam prvi put stavi svoju novu shemu boja redilo mi je i kad sam htijo staviti drugu ja sam mangup izbrisao onu staru i kad sam stavio tu novu mob mi je nije pripoznao pokuso sam vise put ali nije radilo! pa sam stavio novi flex opet i sad mi radi i kad minjam tj. stavljam novu semu boja nebrisem staru!!!nego samo stavim novu!!!
ma nest sizajebao..jer ta fora da mora bit stara shema gore i ne pali...mob kad kupis nema dodatnu shemu boja istavljas je na mob i radi..nest si ti drugo zajebao..= Citat =:
Izvorno postao darioilic
Gdje mogu skinut taj P2KStyle...
Ne trebam link već sam skinuo