imam winfastovu tv karticu! oni koji je imaj znaju da ima uvodnu animaciju(sliku-onu Winfast),prvo mi ona trepce,i kad se pojavi na zaslonu monitora kučište tv tunera stoji tri cetiri sekunde i onda nestane!!!! help!
Printable View
imam winfastovu tv karticu! oni koji je imaj znaju da ima uvodnu animaciju(sliku-onu Winfast),prvo mi ona trepce,i kad se pojavi na zaslonu monitora kučište tv tunera stoji tri cetiri sekunde i onda nestane!!!! help!
probal sam i drivere i sve i winfast ponovno instalirati al nista!!!! jel mi ko moze pomoc?
...probaj instalirati DScaller...za njega ti ne trebaju driveri,bar ja ne trebam za Manlijevu TV karticu...
ma sjebo sam se . nero oem mi je smetal za winfast neznam kog to boga ima zajednicko. uglavnom zbrisal sam neru i sve sljaka.
čudno, nero je najrasprostranjeniji soft....sumnjam da bi se potuko s driverima TV kartice, to mi je fakat debilno....jesi probao ponovo instalirat nero?
imam malo iskustvo s TV karticama, poslije setupa windoza najbolje je prvo TVkarticu instalirat, mi se nahebali 3 sata....