-
Velimir support thread!!
Vjerovatno ste primijetili da se nas vrli Velimir povukao iz javnog zivota, sa foruma i pomalo iz tekstova... razlozi nisu vazni nego bih zelio da se ovdje reply-aju svi koji vole velimira i njegove recenzije kao nas mali znak paznje - mozda ga pridobijemo natrag!
jellymire ... come back!
.....
-
-
ja sam glas naroda i u ime njih tražim povratak velimira!kam bek!:D
-
vrati se jer cemo ti p... razbit
-
Bez Velimira ništa nije isto (čak nas je i u Mobilu cink'o)... ;D
-
Sramote samo nas petero :( ajmo ljudi support za VELIMIRA :) pisite nesto da se covjek vrati
-
Vraaaaaaaatiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :cry: Kako ćemo bez tebe?!! :wall:
-
jel ovo beskorisno il ce se on ipak vratit ak ga dovoljno ljudi pozove?
-
ha,,, cinkat sam vas morao... naredba odozgo:-X
BTW. hvala na supportu...:rolleyes:
-
btw. nisam otisao zuvijek s foruma, pratim vas iz kuta...
-
Vratio se . . . . :) :) :) :D dobar ti nadimak "_"
-
Živioooooooo!!! Sad je nam postao "Bog brother" (zato što nas gleda odnekud):jehon:
-
nisam u toku, kakvo cinkanje?zasto si uopce otiso?
-
Od'o se porocima i zaboravio na braću po magazinu i forumu...
-
Mogli bi otvorit Zoro Support thread, ni njega nema . . .
-
Aj, p4e za kontrolora! :D
Svi smo mi žrtve obaveza pa tako sigurni i Zoro ali on ti je kao i _ tu negdje...
-
Ma znam ja da mozda ima obaveza, nego malo zajebavam :D btw saznah da je on webmaster na www.telfon.net :) pa mozda ima obeveza tamo :(
-
kao sto vidite velimir se nije vratio pa da obnovimo thread, btw zasto on ne posjecuje forum? nemre bit da ima toliko obaveza . . .
-
-
Velimire, lega ja ne znam tko si, ali dajem support!
Lega vrati se, valjda ljudi znaju zašto te zovu.
-
ovo je beskorisno kolko mi se cini........ili nije?
-
Radite to na krivi način. Evo ovako ćemo , prvo treba čovjeku ponudit :beer: da vidi da mislimo ozbiljno. Zatim da ga odobrovoljimo treba još :beer:, a uz tolike :beer: čovjek i ogladni pa mu treba ponuditi i nešto pod 45° ili nešto u lepinji kako već više voli.
E , a sad nek on bude p..... pa se ne vrati.
-
sta je trebalo znaciti ono p......?
-
***** ili ***** (samo objasnjavam komi) ;D
-
A zašto nas tako ne vabe??? ;)