-
Siemens S45i
Sto mislite o ovom telefonu? Da li postoji bolji izbor u toj cjenocnoj klasi. Ne pitam ovo radi sebe nego radi brata, koji namjerava da pazari ovo. Citao sam neke testove i u svima je pobrao nagrade, a opcije koje posjeduje su mrak. Moja Nokia moze samo da place pored njih,zbilja sjajno. A i mobitel lijepo izgleda.
Dali ga je netko koristio, kakvi su dojmovi, ajde raspisite se malo:D
-
Mobitel vrijedi para....ali nek još malo doda pa nek si uzme sl45.
-
On to misli uzeti po oglasima, znate li otprilike cijenu koju ima sl45i u oglasniku?
-
pa kupi oglasnik pa pogledaj, ili vidi na www.oglasnik.hr ali svejedno ces ga morat kupit
-
-
Ma kaze mi sad da je nasao neki S45 povoljno,novi.
Jel velika razlika izmedju S45 i S45i? Znam da ovaj novi ima jednu novu igru, i e-mail klijent, ali to ionako nije nuzno,zanima me samo jel ispravlja eventualne bugove telefona?
-
Mislim da je razlika minorna. Uostalom ako taj s45 ima stariju verziju softa flashas mu neku noviju u kojem su ispravljeni postojeći bugovi.
-
A možeš ga preuredit i na S45i , iako se to službeno ne može.HE HE HE
-
jesi ti vec to radio,cuo sam da se takvi telefoni zamrzavaju i da bas nisu pouzdani jel to tocno!!!ak nije ja bi to napravio sa svojim me45!!!
-
Pa sad zarad mail klijenta ja se ne bi upuštao u tu avanturu...
S druge strane preusmjeriš si mail na mob i skoro kao mail klijent, pa tko voli...
-
Da, taj mail klijent je glupost,što će mi to?
NAmjestim da mi mail dolazi na mob i to je to.
Inace brat je pazario S45 bez tog i dodatka, i zadovoljan je (već):D
Ne mislim da ćemo ubacivati novi softver jer ta jedna igra bratu nije važna,a o mailu da ne govorim.
Mislim da to nije bas najpametnije raditi u kucnoj radinosti,jos ako nemate garanciju:rolleyes:
-
@ Vinc@ : tek ako imaš garanciju nije ti pametno raditi eksperimente jer ju gubiš. U svakom slučaju dobro je imati nekoga tko može spasiti stvar ako zabrljaš. Kod Siemensa je to moguće.
-
-
ma svejedno !
nemam volje prckat oko toga za jednu glupu igru
-
ma igra je po ideji dobra al se nista ne vidi kad igras,losa kombinacija boja!!!
-
Ja kolegiću upgradeo S45 na S45i i sve radi, nema smrzavanja, čovjek zadovoljan:D
-
I što sad ima više od dodatnih funkcija i jel' to na kraju koristi???
-
Ima JAVA aplikacije koje nemože skidati wap-om, već kablićom ubacuje, jedmu java igricu (formule), e-mail client, neznam dali se njim koristi i valjda brži prijenos podataka (kao i Miloš) i više programskih tipki (brzo biranje) ako sam ga dobro shvatio:)
-
Pa izgleda da ćemo se čut'...
-
jesam ja to dobro shvatio ima JAVU????????????????????
-
si ti siguran u to,jesi se osobno uvjerio?
-
Sumnjam u to s java aplikacijama:-X
-
Ma nema javu! Jedino ako je to neko posebno kemijanje ali čisto sumnjam. Ako ima novu igricu ne znači da ima javu!
-
Vidim da ću morat nabavit jedan S 45 i provjeriti neke stvari.:D
-
Sigurno krivo protumačeno ali čekamo odgovor...