Negdje na forumu sam pročitao da može MP3 ringtones na MPX200 s 2003 OS,e sad može li i kako zna li netko?
Usput kako podesit da piše prvo veliko slovo u rečenici ( sms ) i pri upisivanju imena u imenik kao na OS 2002?
Printable View
Negdje na forumu sam pročitao da može MP3 ringtones na MPX200 s 2003 OS,e sad može li i kako zna li netko?
Usput kako podesit da piše prvo veliko slovo u rečenici ( sms ) i pri upisivanju imena u imenik kao na OS 2002?
Koliko sesjećam, mislim da je MP3 morao biti u memoriji moba, a ne na kartici. Koliko se sjećam...
[Usput kako podesit da piše prvo veliko slovo u rečenici ( sms ) i pri upisivanju imena u imenik kao na OS 2002?[/QUOTE]
Cuj,kod mene piše prvo veliko slovo u rečenici,u smsu.Ili mislis nakon druge rečenice,eh ne može to,moras kliknuti svaki put tipku * onda ti dodje prvo veliko slovo pa malo.Je li tako ljudi moji?
Pozdrav :-/
Cuj,kod mene piše prvo veliko slovo u rečenici,u smsu.Ili mislis nakon druge rečenice,eh ne može to,moras kliknuti svaki put tipku * onda ti dodje prvo veliko slovo pa malo.Je li tako ljudi moji?= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Pozdrav :-/[/QUOTE]
Stavi razmak iza točke i dobiš opet veliko slovo u idućoj rečenici. :)
A pitah za WM2003, a na 2002 mi je to funkcioniralo.
ili upišeš željeno slovo i klikneš strelicu za gore na mobachu i on ti prebaci samo to slovo u veliko...osatala nastavi malo....
[
Stavi razmak iza točke i dobiš opet veliko slovo u idućoj rečenici. :)
Vvidak je u pravu,probala sam!Thanks :thumbup:
Malo otišli Offttopic.
Što se tiče mp3-ica imaš neke plug-inove za skinit s neta, a možeš staviti kao zvono Wma file-ove, koji imaju istu kompresiju kao mp3-ice. Ako želiš da ti skida sa kartice pjesme u regeditu promijeniš pod "Current User/Control Panel/Sound Categories/Ring" pa value pod nazivom Directory promjeniš u put datoteke gdje se tebi nalaze wma file-ovi.
Napravio ovo i dobijem izbor .wma tonova , ali kad ga pokušam izabrat kao rington ispiše grešku da mu se čini da ton ne izgleda ispravno. Trebam li podesit nešto još neki values ili ??????? :-/= Citat =:
Izvorno postao sstrizic
Možda ti nisu wma file-ovi pod određenim bitrate-om. Pokušaj smanjiti bitrate. Inače kod mene radi bez problema!
Ma probao sam bitrate od 32 do 128 sve i ne fercera. Ima li netko neko drugo rješenje? :rolleyes:
Ima riješenje.Skini s neta program Awave studio 8.8 i konvertiraj fajl u wma.4 hight,kopiraj ga direktno u folder windowsa i pojavit će ti se među tonovima.Radi savršeno.S ovim programom možeš konvertirati bilo koji tip file-a(mp3,wave,pcm...)u vma.
Sve napravio i prokleti Awave neće jedino konvertirat u .wma4 ispiše grešku invalid parametar. Kako to podesit odnosno koji parametar?= Citat =:
Izvorno postao MikiMiljac
Meni ponekad neće konvertirati mp3 direktno u wma4.,pa ga prvo prebacim u wave,snimim na hard,ponovo dignem u Awave Studio i onda prebacim u wma.Mislim da je u pitanju kompresija,jer Awave ne kompresira već slično kompresirane fileove,već samo mijenja ekstenziju.Ovim sistemom malo gubiš na kvaliteti zvuka,al to se na mobaću baš i ne primječuje.
Ne želi konvertirati ništa u wma4... :wall: Prokleti Awave 8.8 , a ja neznam zašto sve druge wma-ove hoće jedino wma4 neće. Više neznam šta nisam probo.= Citat =:
Izvorno postao MikiMiljac
Možda imaš krivo namještene drivere od zvučne.Probaj u setingu od Awave-a izmjeniti audio izlaz.Ja imam Yamaha zvučnu i meni Awave šljaka ok.Inaće i u Cool edit-u možeš
konvertirat u wma.Malo je velik za skidanje al imaš ga na nekim Bug-ovim CD-ima.
Možeš li ukratko objasniti kako u cool editu konvertirat jer uopće ne vidim tu opciju. Imam neregistriranu verziju.
Jednostavno.Kod save-anja staviš format koji želiš.To ne pita nego sam odabereš.Inace nema funkciju za konvertiranje jer mu je osnovna namjena obrada zvuka.Ima još jedna caka.Kod instalacije moraš poklikati (upaliti)sve formate jer u defaulu nisu svi podržani.Čak ni MP3.Ja imam Pro verziju registriranu,jer mi treba za posao i sve sljaka ok.
E sad počinjem vrištat. Niti :cry: CE nema mogućnost spremanja u WMA4. Zna li itko s čim pospremit neki zvuk u WMA 4?
Ja ti preporučavam ako želiš koristiti wma pjesme za ringtones da napraviš sljedeće:
1. U Nero Wave editoru odrežeš dio pjesme koji ti je najdraži i spremiš ga kao mp3
2. Ako želiš cijelu pjesmu prebaciti u wma format onda samo učiraj sve pjesme koje želiš u Winamp Playlistu, te onda odeš na postavke winampa i umjesto audio izlaza staviš mu Nullsoft Winamo Wma plugin. Već ga imaš instaliranim čim instaliraš winamp. Kad to napraviš pokreneš pjesme ko da ćeš ih slušati samo što nečeš ćuti nikakav zvuk već će te si pjesme konvertirati! Provjeren i najbolji način. Možeš koliko hoćeš pjesama konvertirati odjedanput! I također dobro rade na mpx200. Ja tako radim!
Ja kada kucam SMS nemam znakova: ),(..... neznam kako da ih nadjem jer mi trebaju za smiliy-e???
dugo drži #