Prema dolje navedenom linku, odnosno istraživanju i anketi koje je proveo Quoteacar.co.uk, nagori vozači su oni koji voze BMW i ford...
LOL ;D
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=249232
Printable View
Prema dolje navedenom linku, odnosno istraživanju i anketi koje je proveo Quoteacar.co.uk, nagori vozači su oni koji voze BMW i ford...
LOL ;D
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=249232
a šta je s ostalim autima
ma najgori vozaci su mladi bahati + neiskusni vozaci zeljni dokazivanja
a anketa je sumnjiva... a opet upravo takvi vozaci vozikaju bmw (to se samo prisjetih voznje zagrebom bas tu sliku vidim svaki put)
najgori vozači su zagorci! kad vidim KR odma tražim ugibalište :D
Osim kaj su nacugani od jutra do sutra misle da poznaju zagreb pa su još i bahati...
@wb, vidio sam i ja to na indexu ali nisam htio postati jer ja vozim forda, a svi znamo da ja odlično vozim ;D
a kaj misliš zakaj sam ja to postao? ;D= Citat =:
Izvorno postao gog
Ma to je sve samo marketing, a što se tiče BMW ljudi imaju takvu predodžbu zato što mladi vozači kupe prastare BMW-ove pa se zakucaju negdje i izginu.
Ko će lud sa autom od 60 tisuča eura ludovati po cesti(dobro neki rijetki).
Meni odmah padne na pamet Opel kad se spominju nagori vozači. Kod nas svi u gradu imaju te stare krntije nabrijane a kad ih pitaš kolko konja ima auto dobiješ odgovor maximalno 100!
Meni škoda pada na pamet... naravno bez uvrede ikome... :) Još od kad sam klinac bio škode su bile tema smijanja što se vožnje tiče, sjećam se i jednog voditelja 101-ice (radio 101) u ranim 90-tima koji bi svako jutro bacio neku foru u vezi vozača škode... a onda sam i sam počeo primjećivati da ti vozači recimo daju žmigavac za desno a skrenu lijevo, dugo razmišljaju šta će sljedeće napraviti i slično... ;D
BTW slažem se sa nitenom u vezi ovih sa KR registracijama, ti su među gorima... ;D
ma 200% si u pravu osim ovog sa ugibalištem;D= Citat =:
Izvorno postao niten
ma zagorci su super. Zaustavi ih pandur- " Kaj ste prešli na crveno?"
- Je kad je ponestalo belega. Hik. ;D
Najgori su vozači warburghinija.
Nažalost, presjek ZG vozača je strava. Svaki dan, ali baš SVAKI DAN, izbjegnem barem jedan sudar. Nije da moram, jer mi u 90% slučajeva ne bi ništa bilo (visok i tvrd auto), ali šta ljudi rade.... ma strahota jedna.
Pogotovo primijetiš one koji iz malih gradova (KR, ČK i sl) dođu u ZG gužvu. A onda klekni - lezi.
Dobro je na onom bumper-stickeru pisalo: vozite sigurno, vozite tenk.
Ja pizdim i na one koji se ubacuju bez žmigavaca, voze mi se na guzici i sl... Ovim prvim trubim i j**** m*** ;D a ovim drugim usporim na 20kmh pa se stiltaju... ;D
ma lako za te gog ali šta sa onim idiotima koji skreću a žmigavac upale tek metar ispred
križanja??? pa takvih debila sam se nagledao stvarno previše,a kad im zatrubiš onak te
u čudu gleda!
Joj, joj, takvi su najgori. E, bio sam u Italiji, i vratio se ima već 5 godina, al i dalje, kadgod vozim, psujem - na talijanskiom. Tako me to ispi*di da je to neopisivo. Dođe mi da mu van izađem i da mu dizalicom (via šoferšajba) objasnim OSNOVE ponašanja u prometu. Čak i toleriram žmigavac na 2m od skretanja - pod uvjetom da ga uopće daju. I da daju pravi.
u italiji su definitivno najgori vozači na auto cesti.....
večih luđaka nisam vidio osim tamo,a fakat sam se navozio
do portugala i nazad ....
Najgori su oni koji ne shvacaju pojam ozbiljnosti u prometu ozbiljno. Cisti primjer su mi nekoliko njih koji su nedavno polozili i stari mu da auto, on ga vrati s kaznom, ogrebotinom i sl...
A sto se tice bmw-ovih vozaca, jedan je nedavno ostavio dug trag na zaobilaznici u puli. Neznam tipa ali svaki dan bi vidio sta je covjek u stanju napravit da bi se "pokazao". Necu nista govoriti, kazem, neznam tipa a i zao mi je sto je tako sve zavrsilo. **bo te kad se sjetim samo...
Neznm, na kraju cu samo reci - zalosno! Svaka cast onim koji shvacaju promet ozbiljno ali ovo drugo...
I to je istina, fakat luduju i rade p*darije po autocesti. Ali, recimo, nikad me nitko nije pretekao s desne strane. Ako sam baš zabrijao vozit u desnoj traci, blendali su mi. Ni na kraj pameti nikome nije bilo da me s desne strane obiđe. A kod nas...nemreš do Zadra doć da te trojica ne probaju s desna obić.
Al su zato u gradu maheri taijani. Mrak mi je sama ideja (a tak i rade), kak ti se svi guraju na način da skužiš kaj će ti napravit al ga ne možeš spriječtit. Onak, uvali vuglec auta i moraš ga pustit. I nitko ne pi*di, jer i ti to dalje drugima radiš itd. Pa i parkanje u 3 reda (bočno, naravno)... Pa kupovat terence da se mogu penjat na double-height rinzole koje grad postavlja da se ne bi parkalo po pješačkim otocima... A terenčine takve da ih nemre obični pauk odnijet. Pa si ti misli ;D
Mislim, fakat su resourceful...
joj i mene ti koji se nabiju na 2cm od mene idu na zivce u picku materinu.... jos pogotovo sada sam uzeo standarda ( dosad vozo automatica, jebes ga tako je ovdje :D ) pa kad se nadjem negdje na nizbrdici sav se userem kad pogledam u ogledalo i vidim samo sajbu= Citat =:
Izvorno postao gog
E tu su parižani (ne svi francuzi, samo parižani) nenadjebivi! Kako se oni guraju, skretanje za lijevo iz jedne trake se odjednom stvore tri! LOL a parkiranje je uvijek na zvuk, ali ne na senzore, već na bum-bum zvuk..LOL i to rade s skupim autima, s klasa, rollsevi i slično...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
a u vezi talijana na autostradi (ne u gradu) imam srukčija iskustva - začudio sam se u italiji (sjever) kako svi voze točno 130 na autostradi i nitko ne radi sranja (a govorimo o talijanima), čak sam i jednog testarossu vidio kako mili 130 i tako se ja čudim i smijem se dok u lijevoj traci pičim kraj njih, kad mi se u dupetu stvori 'polizia stradale' sa rotirkama i blenda mi... da završimo priču, nakon što sam pljunuo 145 eura u italiji se na autostradi vozim 125 i ne više.
Stisneš zube, legneš malo jače na bremzu i upreš se u volan. Vjerojatno te neć nabit, ali će se tip tako zasrat da to nije normalno (isprobano!).
A ako te i lupne, nebu jako. Plus on je kriv (frend je tako popravio svoj stražnji odbojnik nedavno - na račun krelca od 18 godina za volanom - gle čuda - BMW trojkice compact).
jebes ga wb, nemoj se ti puno brinut... desi se to i normalnim ljudima
btw sta si radia u italiji
Editiro sam onaj post, sam da se zna da sam još i opasku o parižanima napisao...
A što se tiče ovih koji se nabijaju u dupe, za taj slučaj bi samo kupio jednog jugića koji je u voznom stanju za parsto kuna i na njega montirao kuku, pa da vidiš veselja! ;D
@P4E: išao sam na skijanje...
@bd, ja ih samo cimam tako da lijevom nogom lagano pikam po kočnici samo da se štop svjetla upale ili polagano usporim na brzinu puža ;D
Da, i to pomaže. Al evo, zadnjih 2 tjedna su mi se trojica nasadila. Baš su me odvalili, po riti od auta. Meni niš - ama baš niš. To mi je najbolje bilo, osjetim BUM (al jaki BUM) i opsujem, izađem, 4 žmigavca, i tip izađe, drži se već za glavu (vidi JEepa, računa već brdo para) a kad ono... tip si slupo far, žmigavac, maglenku, plastike na štosdemeferu. A ja - samo s cipelom skinem komade njegovog svjetla sa svog štosdemfera (dupla rostfrei cijev, meso debljine 5mm) i velim mu "jebat ga, desi se..."
I krenema nazad, i čujem iza sebe kako skida sve svece s neba, pa familiju, pa životinje....
Bude mi ga žao, priznajem, al opet - ne mora mi se na riti vozit.
A zadnji put, kad sam baš stao i izašo van i htio sam tipa nalupat... Iza V.Gorice, pred godinu i pol, cca, magla ko u rogu. Jedva sam si vrh haube vidio. Ko po tijestu. A tip mi lego na guzicu, još s upaljenim maglenkama, i vozi mi se tak da mu jedva vrh šoferšajbe vidim. Taman da ak netko izleti na cestu ja prikočim i stanem, a on me odgura. I kočim ka, onak pikam po bremzi kak Gog veli, a tip ništa. I velim frendici koja je bila sa mnom da se primi, i zgazim po bremzi. I stanem, i tip stane, al tak da je zacvilio s gumama i smoto volan prema desno i stao nasred ceste.
I ja van, vadim Meglajticu (onu od pol metra) i prema vratima, a tip po plinu i ode dalje. Tako me naživciro, bate, još sam ljut.
ooo wb ima se, moze se, trosi se...
ja pun para ko govno vitamina, jedva sam skrpio za ovo novo auto ;D