Zna li netko razliku između data i kabla za flashanje. Prema shemi koju imam oni su slični ako ne i isti. I može li se ovaj za flash prepraviti, i što moram dodati ako može?:confused:
Printable View
Zna li netko razliku između data i kabla za flashanje. Prema shemi koju imam oni su slični ako ne i isti. I može li se ovaj za flash prepraviti, i što moram dodati ako može?:confused:
AFAIK neka 2 kontakta nisu ista tj. na originalnom fale 2
sljaka je reko da ce to objasit pa nikako da to napravi, ajde sljaka
Dali bi se onda mogao flešati SL45 sa usb kabelom, ili je on isključivo zamjena za data kabel?
Ne znam bas da bi moglo jer u svakom programu za flashanje/unclock itd imas samo opcije COM1, COM2 itd... Mozda kad bi netko napravio program koji moze iskoristiti USB port ???
Bilo je objašnjeno u jednom drugom postu , ali nema veze. Kad se sheme kablova pogledaju malo pažljivije vidi se razlika. Na orginalnom kablu postoje dvije Zener diode koje ograničavaju napon prema mobitelu. S jedne strane to je dobro jer je mob siguran od uništenja , a s druge strane... ;)
Inače uspio sam sa orginal kablom flashat S 35 sa Unisimensom po Win XP , a S 45 i MT 50 ne mogu. Neće im ni memoriju pročitat.
Ja ne mogu pokrenuti unisiemens pod xp-om javlja mi privileged instuction?
Jesi probao Compatibility Mode? lupam gluposti al mozda pomogne
@viki- jesi li skinul dodatak za rad pod Xp? Ako nisi javi pa ti pošaljem.
ajd sljaka pleae meni posalji taj dodtatak:
hrvoje.kostic@public.srce.hr
Puno hvala unaprijed!
Može šalji :)
Poslano, javite je li u redu.
Ako vam nije stiglo, imate na mojoj stranici Loader koji omogućuje pokretanje unisimload-ara pod win xp-om.
Evo ovdje
stiglo je i ok je.
reci hvala!!!!