Oni koji još idu u osnovnu školu 7. i 8.r.!!Kamo ćete se dalje upisati!! :)
Printable View
Oni koji još idu u osnovnu školu 7. i 8.r.!!Kamo ćete se dalje upisati!! :)
Tehničar za računalstvo= Citat =:
Izvorno postao dakinho
Također računarni tehničar
U neku opcu,ovisi o ocjenama... :comp:
vjerojatno neka gimnazija...8 ili 9...ako uhavatim veze križanićeva...
Ljudi (vi koji idete u osnovne skole jos) preporucam vam da dodjete u MIOC ;D skola je mozda na glasu da je najteza u zg ali je pljuga i fakat je laksa brijem i od krizaniceve i od kuslanove...
ja preporucam da neidete u mioc! fora o tezini skola najvise ovisi o tome koje profesore dobijete
ja pem najvjerojatnije u opću gimnaziju, neda mi se ići u zg svaki dan
odite u 16-tu - KRIZANICEVA RULZ!!
Ha... ti kao još ideš u osnovnu... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao IggXy
koliko nas uopće ima ovdje koji idemo u osnovnu
ja sam srednjoskolac, znaci nisam jedan od vas :)
Ima ih dosta... :spin: Sto vise,to bolje :D
Ja mislim u Ruđer Bošković za informatičara!!!!
Pazi se kad dodjes u ruđer da te netko ne zguzi..:)
= Citat =:
Izvorno postao Atno
Kakvo je to pederstvo ;D
pokušaj izbjeć' 9. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Dođite u TIOŠ.. :)
Istina :D Vjeruj bivšem ruđerašu. Curu vidiš jedanput u mjesec dana. Ak i tad. S nama je jedna jedina cura išla u smjenu. A neki i promjene seksualnu orjentaciju :D Viđeno. Strahota. Imam traume iz te škole= Citat =:
Izvorno postao Atno
Evo vam sad živi dokaz! ;D sva sreća pa nas Cyberphere nije postao jedan od njih ;D= Citat =:
Originally Posted by Cyberphere
Istina Vjeruj bivšem ruđerašu. Curu vidiš jedanput u mjesec dana. Ak i tad. S nama je jedna jedina cura išla u smjenu. A neki i promjene seksualnu orjentaciju Viđeno. Strahota. Imam traume iz te škole
...zato ja nebi u takve škole...jer kaj ti vrijedi škola kad si smotan ni ribu nemoš nać...bolje šljaker-ženskar nego inženjer-mulac :thumbup: ;D= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Zašto 9. ne valja?
Meni svi govore da je to kao koma skola,ali od jedne moje frendice sestra je isla tamo i cisto je OK skola...= Citat =:
Izvorno postao IggXy
je i onda kada zavrsis skolu...= Citat =:
Izvorno postao IggXy
A čuj. Curu uvijek možeš naći a dobar posao ne= Citat =:
Izvorno postao IggXy
idem u 9. i mogu ti reć' da je pola profesora debilno, a ja sam kao dobio lakše.
znači, oni koji se upišu na jesen će dobit' još gore profesore, a vjeruj mi, ovi su katastrofa. iz mog razreda je samo jedan tip im'o prosjek veći od 4.0, a on uči
noć i dan.