Zasto samo 30 mjesta za PM poruke,na drugimo forumima ima oko 150 mjesta. Mislim da je prilicno malo 30 i uvijek mi se brzo zapuni.
Mozda 50 bolje? kao neki minimum. Ovo je samo prijedlog, sto misliste.
Printable View
Zasto samo 30 mjesta za PM poruke,na drugimo forumima ima oko 150 mjesta. Mislim da je prilicno malo 30 i uvijek mi se brzo zapuni.
Mozda 50 bolje? kao neki minimum. Ovo je samo prijedlog, sto misliste.
Da bilo bi bolje da ima 50 mjesta!!!
50 kao minimum optimalno 100, jer na drugim forumima je 150 skoro svagdje.
Vjerojatno ovdje štede prostora...
ma znam, ali ima bar 60% ljudi koji uopce nemaju PM poruka, zasto onda stede na onima koji to koriste.
A ko će ga znat, ja npr. svaki drugi dan brišem pm-e jer mi više ne stane!
pa to ti i govroim da imas 150, ne bi morao doalzit to brisat,vec smao onak usput, a ne da ti je prioritet brisanje PM.
Neki sam dan vidio ban ili upozorenje nekom useru jer ne briše PM, pa mu ih moderatori više ne mogu slati. Stvarno bi trebalo povećati kapacitet, jer se tih 30 brzo iskoristi, a svako malo provjeravati da li je inbox pun... Zaboravim na to, a mogu nadrapat.
e da da.. zato predlazem 150 ili bar 100 kao optimalan inbox. nisam znao da se i za to dobije ban..covjece.. daj povecajte to.
slazem se, bilo bi jako dobro kada bi se inbox povecao na 100 ili barem 50 poruka
slazem se da bi bilo korisno kada bi se povecao pretinac....a sta admin kaze na to?
Dobro da ste se sjetili (nebi mi palo na pamet dati prijedlog), stvarno mi se puni svaki dan i neda mi se brisat non stop! Bilo bi super kad bi bilo bar 100 poruka (ali moze i vise)! Ja sam ZA!! :thumbup:
Ja isto,jako se brzo napuni inbox
e pa moze malo reputacije. zbog posta :)
nema problema, povećat ću.... 150 velite da je dosta, stavit ću toliko
nego, kad vam se i to povećano zapuni, imate tamo kad otvorite privatne poruke opciju exporta u XML, TXT ili CSV čini mi se... pa možete svako toliko backupirat poruke i obrisati ih sa servera, a da vam ostanu sačuvane.
Razlog bana nije bio samo pun inbox, bilo je drugih problema, a zbog punog inboxa korisnik nije mogao biti obaviješten o istima, čini mi se da mu je i mail slan, a sada dosta o tome jer ovo nije tema ;D
svaka čast! ja sam odavno to htio, al sam mislio da je bed da se tak to poveća... sad se bar čovjek ne mora brinut kad ode na put da će mu se inbox napunit... uglavnom zadovoljan sam! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zappan