-
winwap pro
Skinuo sam na komp winwap 3.1 pro, i odlican je... no imam par pitanja za one koji se kuze u to malo vise...
1. kada hocu nesto downloadati na komp javi mi "Not wml content"...??? Kako onda nesto skinuti da bi se eventualno prebacilo preko data kabela...???
2. ima li neka wap adresa nekog dobrog pretrazivaca za cijeli wap, kao sto je to npr. za komp yahoo, google, altavista...???
-
Winamp od serije 3... mi se baš i nije proslavio; filmići mi poberu cijeli procesor ponekad kad ubaciš CD sruši ti komp i ludo se zabavlja u svim mogučim svađama s drugim programima pa sam se uredno vratio na 2.81 i sad je sve u redu...
-
I zaboravih, pretraživač za WAP...
Jedino što ja koristim (tj. znam) je da na kućnom kompu odem na www.tagtag.com i tamo iskopam stranice koje su zanimljive pa im kasnije pristupam preko moba... :)
-
winwap ili winamp?? O čemu je ovdje riječ? ;)
-
winwap...
koji ti omogucuje da preko kompa mozes po netu pretrazivati wap stranice...
-
Krivo pročitah...
Brzopletost!
-
jeli to neki programčić za pisati wap stranice ili? jer ja bi baš onako proba malo to raditi, nisam nikad, pa ako mi neko može reći neke osnovne stvari. mislim, kako početi, gdje pisati i tako to
-
Na guglu ima opcija search options, tamo ima entire web, number entire web, mobile web i number mobile web. P.S. dal netko možda zna šta je to number u tim opcijama