Sad sam naišo na netu da ima siemens S66. Jel to ista 65-ica ili tu ima neke razlike? Molim pojasnite ako netko zna
Printable View
Sad sam naišo na netu da ima siemens S66. Jel to ista 65-ica ili tu ima neke razlike? Molim pojasnite ako netko zna
Američka verzija S65-ice. Razlika bi trebala biti samo u frekvencijama (umjesto 900MHz je vjerojatno 850MHz)
Vidio sam da svi tako sada imaju... Cx66,M66,... Onda je valjda to što ti kažeš= Citat =:
Izvorno postao Dark
A koja je onda razlika između CX65 i CX70? Vidio sam CX70 u Austriji da ga ima za kupiti...skužio sam da je mala razlika u boji kućišta i to je to...jel zna netko možda?
CX70 ima ugradjenu podrsku za 3d java igre i kao neke ispravke bagova softwarea.= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
CX70 još ima podršku za PTT(Push to talk).No nemojmo ic u offtopic.
Upravo tako postoji i američke verzije starijih modela.= Citat =:
Izvorno postao Nyx
Dobro sad smo saznali odgovor i u ovoj se temi nema više što raspravljati, predlažem da se zatvori da se ne bi počeli bezveze nabacivati postovi...
i na Cx65 rade 3d java igre, iam ja siemens 3d reli i radi
zato sto si ubacio neku vecu verziju fw-a u cx65 jer pocetno nije bio namijenjen za podrsku 3d midleta. to su omogucile tek vece verzije fw-a...
Dobro ipak ne igraju veliku ulogu 3d java igre... Ja mislim da najveću ulogu ima P-T-T= Citat =:
Izvorno postao DacMan