Da li je moguce upasti u kompjuter koji je u stand-byu i spojen na net 24h na dan??
Printable View
Da li je moguce upasti u kompjuter koji je u stand-byu i spojen na net 24h na dan??
moguce je sigurno ali kako je pitanje? pogledaj onu temu "kako nekom upas u komp"
Sve je to meni sumnjivo jer dok je komp u standbyu neke komponente se iskljucuju ako se ne varam.. Al ok prosaltat cu tu temu. Hvala
pa kakve veze ima sto je komp na stand-by to je isto ko da je upaljen, hard disk radi, programi rade, internet radi i naravno da je moguce
Ali sta standby ne iskljucuje neke uredjaje?? Npr usb, to sam siguran.. Zato sam i dosao do te ideje. Ako grijesim sto se tice iskljucivanja uredjaja nek me bilo tko ispravi, stvarno ni sam nisam siguran ali znam da mi u standbyu ne radi mis (usb).= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Valjda možeš disejblat vezu.
gle nebih zelio previse brbljat o ovom jer nisam siguran. medjutim kako ti mislis da bi iskljucivanje misa,usb-a sprjecilo hakerski napad?
@davor mislim na teoretski primjer (nemam dsl...)
@floorkilla ma pusti misa, samo dajem do znanja da se neke komponente gase. Mozda se ugasi neka koja odrzava komp za nase oko "upaljenim"... Ok je da cooleri rade ali mozda neradi npr southbridge (nagadjam za primjer)... Btw ni zvucna ne radi u standbyu.
Ja cu jos malo procackat ovu temu, zanima me jesam li u pravu :) Ako sta saznam podjelim to s ostatkom plemena...
P.S. suosjecam s tobom :cry: