kako je moguće napravit mail adresu na mobu tj. kad i kako???
Printable View
kako je moguće napravit mail adresu na mobu tj. kad i kako???
Nemožeš. Ako si VIP oniline korisnik onda možeš koristiti adresu tvoj_broj@sms.vip.hr
Kod T-Mobilea isto tako nešto postoji.
Jedino bolje rješenje je korištenje e-mail klijenta kojeg ima većina novijih mobova.
a kako taj klijent napravit i jel ima moj mob tu mogućnost
Nemožeš ga napraviti. Ili ga imaš ili ga nemaš. Tvoj mob ima to, samo potraži u povezivanju ili porukama tu opciju.
našao sam i kakav mi je onda mail,a i traži mi password(zaporka) i korisničko ime
ne kužim ni ja to e-mail iranje!
Staviš si npr. T-Comov, Iskonov ili VIP-ov mail ili GMail. Jedino bitno je da mail podržava POP3 i SMTP (net.hr, Yahoo i Hotmail npr ne podržavaju).
a koji je googlov smtp i pop3
...imaš uputstva na Gmail-u samo odi pod setings pa pokopaj - doslovno ti je sve u slikama...
Inaće host ti je pop.gmail.com...
pop.gmail.com
smtp.gmail.com
Kod Gmaila moraš PP3 opciju uključiti u settingsima (tu ti pišu i sve ostale postavke), a on koristi i SSL pa moraš i te brojeve upisati (ako imaš kamo, Siemensi x65 imaju, a za ostale neznam)
Asu - napravi mail, to je pizdarija... najbolje ti je da uzmes vip-ov ili t-mobile-ov ovisi čiji si korisnik, a za postavljanje e-mail clienta (ako ti ga mobitel ima) javiš se službi za korisnike, oni će ti sve objasnit korak po korak. Ja iman oba maila i postavljeni su mi u e-mail clientu, i kad mi dođe sms o primljenom mailu, jednostavno ga s mobitela mogu pročitat.
da to je super stvar s prosljedivanjem meilova.