sa kojim programom je najbolje da iskopiram zasticeni dvd?do sad sam sve radio sa dvd shrinkom ali sad prvi put naidjoh na zasticeni dvd! Proba sam i alcohol i copy dvd ali nista ne moze?
Printable View
sa kojim programom je najbolje da iskopiram zasticeni dvd?do sad sam sve radio sa dvd shrinkom ali sad prvi put naidjoh na zasticeni dvd! Proba sam i alcohol i copy dvd ali nista ne moze?
Uzmi flomaster i posaraj cd...
to je bila fora prije godinu dana il kad vec kad je frajer na taj nacin KREKIRO cd :D
...pricam gluposti... ;D
skopiraj ga na hdd pomocu DVD Decrypter-a(skida zastitu) i onda ga mozes sprzit
Ja sam se naripao filmova da je to strašno i još nisam naišao na neki zaštićeni. Nekad bi mi znao izbaciti poruku da je zaštićen i da točno odaberem za koju je regiju namijenjen ako ga želim ripati. Ako bi bilo greške prilikom ripanja, to bi bilo zbog jako oštećenog diska.
@MR GOOD
S kojim si to diskom imao problema?
Ja sve zaštite skidam i pržim te DVD-e sa jednim programom: CLONE-DVD
dvd shrink rulz ;)
Tako je!!! Meni je Shrink sasvim dovoljan i još nisam imao problema (nadam se da niti neću).
otprilike svaki 10 dvd koji przim ima zastitu i tu koristim dvd decrypter. neznam dal ima jos kakav dobar program nisam vise trazio ovo mi je savrseno :)
dvd decriypter je najboji za mene!!!!
DVD Decrypter
dvd shrink
clone dvd,shrink,decripter,cloner,dvdxcopy,imaš ih koliko hoćeš
dvd shrink ali provjeri koju verziju imaš;)
e ljudi kak to radi s dvd shrinkom - ja odaberem da mi sreže dvd na disk, on napravi .rar datoteku i šta sad s tim... btw kad sam otvorio rar datoteku unutra je bio folder za audio i video, ali u onom za audio nije bilo ničega! a odabrao sam da skine 5.1 zvuk i DTS i sve...
kakva .rar datoteka?
kad si stavio dvd film odaberes one postavke koliku hoces kompresiju, sto hoces izbacit... bla bla... i kad si odabrao odes na backup i pod Target Device - Select backup target - odaberes Burn with nero pokraj toga ime tvoje przilice, ako hoces sprzit dvd sad, Select backup target - ISO image file, ako hoces napravit sliku dvd filma pa ga kasnije sprzit s nerom ili shrinkom (napravi ti imefilma.iso, a tu sliku mozes otvorit s winrarom). Select backup target - Hard Disk folder ako hoces takoder napravit backup diska na hjard ali ti ga nece snimit kao sliku vec u folder VIDEO_TS i AUDIO_TS
e sad zasto u audio nikad nista nema ne bih znao jer se ne kuzim previse u to. ni na origigi dvdu kad ga exploras i udes u AUDIO_TS nema nista tak da....
@ damgol: pa kompresija, znaš valjda kaj je WINrar?
e upravo ovo zadnje mi se događa - i kaj da radim onda s tim folderima, tj. rar-om u kojem su mi ti folderi? Kak to da zapržim da bi imao dvd film, jel treba otpakiravat ili kaj? i dal će se čuti zvuk nakon što to napržim?= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
gle. ovak kad stavis dvd fil i oces ga backupat, podesis kak hoces kompresiju itd. odes na bakup i odaberes da hoces przit odmah, nakon toga ce ti dvd film kopirat na hard, i pitat ce te ime foldera gdi hoces spremit taj film, nakon sto ga je prebacio trazit ce te prazan dvd. kad sprzis film fajlovi s harda ti se nece obrist vec ce ti ostat na hardu dok ti sam ne obrises a poslje ako hoces mozes to opet isto zaprzit na dvd. a zasto u audio_ts nema nista NE ZNAM. stavi original dvd fil pa ces vidjet da na njemu u audio_ts takoder nisa nema.. u video_ts ce uvijek biti vob, ifo i bup fajlovi
OK, thnx... od sad bum tak radio... jer ja sam izabrao ono da mi image na hard zaprži pa sam samo taj image htio na novi DVD stavit, ali sam se iznenadio kad sam vidio da je image u stvari .rar datoteka...
a čuj nisam ni znao da je to u stvari .rar datoteka(btw.da znam kaj je winrar)
ja sam ga stavio na hard i onda nakon toga odmah pržio sa nerom zato na
takve stvari nisam ni obračao pažnju;)