Ljudi zanimam me sto vi mislite. Dali se isplati zbog manje mase i manjih dimenzija uzeti D500 u odnosi na S700 koji je puno jaci sa funkcijama i ima manje problema sa softwerom???
Printable View
Ljudi zanimam me sto vi mislite. Dali se isplati zbog manje mase i manjih dimenzija uzeti D500 u odnosi na S700 koji je puno jaci sa funkcijama i ima manje problema sa softwerom???
Kako sam se navikao na veće telefone, radije bih si uzeo SE S700. I nekako mi je SE draži od Samsunga.
Malo gledajući, razlike nisu baš ni tako velike (kamera, ekran i memorija, možda još koja sitnija funkcija) pa bi D500 bio jednako dobar izbor.
prvo: stavio si thread na krivo mjesto
drugo: definitivno bez imalo razmisljanja s700
konj po čemu je to S700 toliko jači?
Nisam se baš igrao sa D500, ali KOJA ŠMINKA!!!! ja bih odmah jedan....
po cijeni :-)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
whiteboy samo tebas usporediti specifikacije pa bi ti valjda sve bilo jasno. 3D graficki podsustav, utor za memorijske kartice, pravi mp3 player ( mozes slusati muziku dok radis nesto drugo ) , radio, puuuno bolji ekran ( 320*240 naspram 178*220 ) , glasovno biranje i snimanje razgovora i sl, i lista se nastavlja. A jos nisam nasao da D500 moze nesto sto S700 nemoze. Zato sam i pokrenuo temu. A ako sam na krivo mjesto stavio temu recite gdje sam je trebao staviti?
Dakle volio bih da netko tko po mogucnosti ima D500 istakne njegove prednosti ( ili mane) i to bi isto volio za S700. I molim bez blesavih komentara poput samsung je zakon , SE je sranje i slicne gluparije. Samo cinjenice.
Eh da posto u vipa S700 na pretplatu i popustima samo 300 kn skuplji od D500 cijena nije problem.....
u usporedbe modela= Citat =:
Izvorno postao konj
s700 je bolji,nebi puno razmisljo na tvom mjestu...a sam si naveo brojne razloge
btw. sony ericsson je zakoooonn samsung je srenje :retard:
Ma nevolim samsunge ali posto ga uzimam na obavezu zelim da mi to bude mob koji cu koristiti dugo vremena. Hm.... bar pola godine.
Mislio sam 6630 ali mob je velik kao P910 , dakle spada u klasu mobitela koje nije ugodno ( mozda bolno?? ) nositi u dzepu.
Jedini plus samsungi sto sam nasao jest da je kamera malo bolja ( kod lose rasvjete ) a prenemazem se jer je samsung manji. Uzeo bih rade njega ali sam citao svasta o njegovim problemima. Zanima me ima li iti jednu prednost nad S700 pa da mi ga ne bude zao uzeti?
Eh da isprika stvarno nisam vidio tu kategoriju pa sam postao ovdje jer je pisalo opcenito.... Ako se da kako prebaciti admine ucini to :)
Sound Mate :D Ako ti to što znači. (možda je ipak i to samo šminka)
pa sta fali velicini? VELIČINA JE BITNA :-)
znaci ti smatras da je 6 mjeseci puno za jedan mobitel a biras izmedu modela koji je svaki preko 5 k kuna.....zanimljivo.
Nije nijedan od njih preko 5000 kn. S700 je u vipa 4200 a D500 3700 ali oba su ispod 2000 kn na pretplatu i vipclub popust. Dakle sto je tu zanimljivo???
I da cijeli problem je velicina S700 jer da je malo manji ne bi bilo nikakve dileme. A moje dilema jest da ponovim hocu li se vise zaliti na velicinu S700 ako uzmem njega ili na nedostatke D500 ako uzmem njega????
I S700 me privlaci nadmocnom tehnologijom a D500 dimenzijama. Sto uzeti??
Meni je S700 bolji jer je softverski jači,al D500 je manji i ljepši!!Mislim da bi bio bolji S700 samo što ima malo shebanu tipkovnicu!
Shebanu tipkovnicu? U kojem pogledu??
Pa ono okretanje u stranu!!Mob je ovak prosječne veličine i još kad izvadiš tipkovnicu skoro je duplo dulji!
S700 ti je dosta velik, a i ovo okretanje ti je poprilično komplicirano. Nebi baš reko da ima "puuuno bolji ekran". Veći je od D500-vog ali je sigurno lošiji jer Samsung radi definitivno najbolje ekrane za mobove.
LOL "Nadmoćna tehnologija"? :D Ako hoćeš nadmoćnu tehnologiju, uzmi 6630 (ili P910 ako ti ne smeta ciglasti dizajn) a ako nisi balerina ne brini se zbog "boli tijekom nošenja". Koja glupost...
ja sam kupovo D500 i odustao kada sam vidio da je ekran premali.Šta mi vrijedi 262k kada moram napinjat oči zbog malog ekrana.nije mi to to.
Ja uzimam definitivno s700.
Veličina mi čak ide i u prilog....
Niti sam curica ni beba da mob mora biti mali
Pa 176*220 piksela i nije baš malo!!
naspram cega nije malo?! danas se ide na vise a ne na manje.= Citat =:
Izvorno postao dakinho
moze imati 200000*123214324 pixela kao su dimenzije ekrana malene pa se nista ne vidi
Dobro je Coma reko. Važni su cm. Hmm... ;D