evo ekipo sad vas dosta ima brzu vezu stavio sam vam malo zezalica na
http://gmail.google.com
Username: mrukavina
Pass: imammalog
ima dos dobvrih stvari :)
Printable View
evo ekipo sad vas dosta ima brzu vezu stavio sam vam malo zezalica na
http://gmail.google.com
Username: mrukavina
Pass: imammalog
ima dos dobvrih stvari :)
LOL Ima jakih stvari!! Vidis ni ovo nije losa ideja samo treba imati brzu vezu...
evo bacio sam boks meć iz najtmera "jajan vs. Cezar"
ajd ljudi uploadajte nešto goreee:)
ja ću uplodat ali treba mi vremena zato što imam 64kbps,ali kako da uploadam tako da bude u inbox,kad uploadam meni bude u drafts i uploadat ću to nešt navečer
pa pošalješ samo poruku na mrukavina@gmail.........
Pirelli kalendar za 2005. je totalna ludnica (tkome treba dan u mjesecu pored takvih slika)VUF-VUF :kitty: ;D
ja ti trenutno šaljem slike.Ima 5 dijelova sad ti šaljem prvi,a taj prvi dio će bit gotov za 20min.
poslan prvi dio,stiže drugi,sveukupno ima 535 slika
Pa dobro jeste skužili da taj kalendar ne radi! Odnosno da krivo pokazuje dane u mjesecu (datume), tj. da uopće nije za 2005. godinu!
Ja isto ispočetka to nisam ni skužio jer mi se pogled fiksirao na druge stvari ;) ali kasnije sam skužio da je totalno kriv...
to nije ni važno ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Al ima fakat dobrih fora npr. kad onom starceku otpada rukac ;D
meni je npr. fora ševa urokan i boks
Ja skužio tek nakoš što sam sredio na hrvatskom dane u tjednu i mjesec, pomaknuo malo polje sa danima u desno da mi ne smeta ikonama, te maknuo pirellijev logo i postavio sve na desktop... ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
e to sam i ja išo radit pa sam tak i ja skužio... ;D
ajd gog pošalji na mlabosnj(a)gmail.com= Citat =:
Izvorno postao gog
pa kaj da ti pošalje?? pa loš je kalendar
točno, a ionako sam to napravio samo za veljaču koja samo kaj nije završila...
@nerede poslao sam ti još malo sprdnji(mp3-ca)
evo ljudi ima dosta novih stvari.
razbijanja s autom. nabavio sam neke snimke s nekog zavoja u Rijeci navodno di se svi obavezno polupaju. ima malo orgazama, medicinskih eksperimenata s ribicama, glisera, motorista itd.
Vidjeli smo :thumbup: