-
Hard reset na MPX200
Što je to? Kako se to radi? Što se time dobije? Napominjem da mi je ovo prvi smartphone i da sam još totalni papak glede ( vidi ovo "glede") smartphone-a.
Kako se ubacuje WM2003 i gubi li se time garancija.Ako se ubaci WM2003 mora li se mob flešati,fleksati ili sl?
Ako netko ima strpljenja i znanja da objasni to bi bilo jako dobro jer mi vrag neda mira pa stalno čačkam po mobu, a bojim se da nešto ne shebem.
-
hard reset ti briše sve trnutne gluposti koje imaš na mobu...točnije vraća ti ga na neko stanje kao što je bio kad si ga kupio....zamisli da je to nešto kao system restore na kompu (samo što nemoš birati na koju točku ćeš ga vratiti, nego se vraća na početak)...
WM2003 cijeli postupak kako se flasha, flexa, s kojim programom i gdje se taj program može naći imaš objašnjeno na ovom forumu već X puta...stoga pliz PRETRAŽI forum i pročitaj rezutate...sve je lijepo objašnjeno.......
garancija se gubi..fala bogu kad mob flexaš......a da bi mogao staviti WM2003 moraš ga flexati, ne? :)
-
-
i kad rediš već taj master reset sve izvadi iz moba i sd/mmc karticu i sim karticu jer briše baš sve!
-
Ja uvijek ostavim i karticu i sim, i nikad mi nista stoga ne obriše! Iako je preporučljivo to sve izvaditi, ne držim se toga!
-
ja sam izvadio nebi se baš igrao sa sim karticom jer imam puno važnih brojeva na njoj!a izvadim i mmc karticu,lakše mi je nju izvadit nego ponovo sve stavljat na nju ako mi ju formatira!
-
Bolje spriječiti nego liječiti!
Ali ja pokrenio Hard reset i dok sam čekao da bude gotov, čitam ti ja dokumentaciju i pročitam "Izvadite sim i mem. karticu", kad ono Hard reset već na pola. Pričekam ja da završi, provjerim sim OK, provjerim mem. karticu Ok. :)
Od tada uopće ne vadim kartice, a hard-reset sam radio oko 8 puta i ništa. Sve ok! Hvala Bogu!
Inače mislim da je to vađenje samo prevencija! :thumbup:
-
blago tebi!kao što već i sam znaš pehist sam!tako mi je i bilo kad sam 1. put stavio win2003 i napravim hard reset a baterija rikne za 8 sati!pojeo sam se
-
-
sad oko 4 dana hladno,sa igricama,pjesmama i tako oko 2-3 kako kada!
-
to je sasvim solidno...4 dana....
a jel ga gasiš prko noći, ili?
-
nagasim,to mi je glupo,mob mi je ugasen samo kad mu rikne bateije!
-
uuu.....meni ako izdrži 3 dana sa gašenjem kopre noći ja sretan ko nova godina......
-
nikad u životu nisam mob ugasio kopre noći!radi ko lud,a kontam da imam englesku verziju čak,nisam siguran!