Pozdrav svima, zanima me jeli netko prokuzio ovaj program jer se ja bas nisam snasao! Jeli to za chat preko bluetooth-a ili sta?? ;D
Printable View
Pozdrav svima, zanima me jeli netko prokuzio ovaj program jer se ja bas nisam snasao! Jeli to za chat preko bluetooth-a ili sta?? ;D
ja sam ga imo davnooo. to ti je program tipa upises svoje hobije ,osobne podatke i sve te gluposti upalis bluetooth i hodas po gradu i on skenira druge uredaje a kad nade javi ti bipom i onda mozete razmjenit podatke izmedu ostalog i broj telefona...ne vidim neku svrhu u njemu,ali mislim da se moze chatat.
Program se koristi za bluejacking... Vise o tome na www.bluejackq.com
e tako je,to je i bio primarni razlog zasto sam ga nabavio.ali atno trazi mogucnost chata a on to omogucava.
A sad mi je vec jasnije! Thnx :thumbup:
jel moze jacknit neki uredaj ili ne taj mobiluck
Moze... Bitno je da uredjaj ima BT i na nema MAN. Mozes mu onda slati sta hoces.
Ma citao sam nesto da negdje (izvan hravtske) postoje MobiLuck cafe-i i udjes unutra i npr. ima 20 ljudi i svi imaju taj prog. mobiluck i onda se chata, to je kao da ti udjes u birc neki upalis blt i pocnes chatat sa nekim... ;D guba je samo kaj kod nas toga nema :(
To je glupo jer ako su svi tu i zele se upoznati onda je bolje da telefone ostave u dzep i da pricaju kad im je Bog dao usta i oci. Ziva rec je mnogo bolja od nekog virtuelnog upoznavanja.
To je zanimljivo ako bi taj prgram bio rasprostranjen, pa se recimo znalo otprilike da svaki 20 ili 100 (nije bitno) korisnik mobilnog telefona ima taj program, e onda ti izadjes na neko mesto gde ima masa ljudi i ako nadjes nekog to je zanimljivo. Ovako mozes imati taj program godinama i da naletis samo na jednog sagovornika... slucajnost.
ili nikad ne naletis