SD/MMC
Ima kartica od 256 i 512 MB,sto je najbolje da kupim?Gdje ga ima kupiti?
Kako da instaliram igre sa kompica u karticu?Kako mogu znati da je igra instalirana na karticu?Di su podaci za karticu?
Printable View
SD/MMC
Ima kartica od 256 i 512 MB,sto je najbolje da kupim?Gdje ga ima kupiti?
Kako da instaliram igre sa kompica u karticu?Kako mogu znati da je igra instalirana na karticu?Di su podaci za karticu?
kupi mmc karticu jel ce ti posluzit ako promjenis mob,kupi ju u hg spotu...(trenutno nemaju).odes na file prebacen na mob..igru instaliras kao na kompu... (putem usp kabla koji si dobila)...pita te jel oces na karticu ili internu memoriju izaberes i to je sve. ps.
Čuo sam da je mob sporiji s većim karticama. Što zvuči logično. Pa ti je možda, ne znam... 256 čisto dosta? Ili 128? Većina mobova ima samo internu memoriju, i to 5-6-7-8 MB, pa se ljudi ne žale previše.
Just a thought...
svaki je mob sporiji s vecim kapacitetom kartice ali to ovisi od ram memoriji. treba se raspitat kako je to na mpx200 pa onda odlucit
Sodome :"kupi mmc karticu jel ce ti posluzit ako promjenis mob,kupi ju u hg spotu...(trenutno nemaju).odes na file prebacen na mob..igru instaliras kao na kompu... (putem usp kabla koji si dobila)...pita te jel oces na karticu ili internu memoriju izaberes i to je sve. ps."
Kako mislis da promjenim mobitel?Necu ga promjeniti ni za sto,kupit cu karticu i to je to.
Za ovo ostalo ti hvala.
Blue devile:mislim da cu kupiti od 128 MB,u pravu si.
Ali mene zanima kaj je to SD/MMC?Kakva je razlika između njih?
Kupim karticu i metnem ga u leziste.On ce sam prepoznati karticu ili moram nekej?
Di ima podataka o kartici?
Hvala
o tome ti i pricam...u slucaju da promjenis mob bolje je da kupis mmc karticu jel sve nokije podrzavaju istu...razlike izmedu kartica je u nekim specifikacijama kojima se ti nemoras zamarat.mob sam prepoznaje karticu,ti je samo formatiras ako ce biti potrebno...u control panelu ili tako nesto vidis podatke o kartici= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
A o tome ti pricas,sodome?Ok,hvala ti.
Ima vremena,kupit cu karticu jedan dan
Di ima kupiti karticu?u HGSpotu?Koja mu je cijena?
Kupit cu od 128 ili 256 MB
pa pobogu ženo,zar sve moram ja...
128 mb je 111kn ,a 256 je 192kn
preporuka je da ides na 256.pozdrav!
bolje odi na 256mb a gledao sam nije ni od 1gb skupa,oko 6ookn!to kontam uzet jer sad imam 256!odma si kupis i slusalice i imas mp3player
sibir, nije to tako bajno kao sto zvuci
Ja imam karticu od 1Gb, i nista mi ne usporava mob. Ista mi je brzina mobitela sa tom karticom i bez nje, tako da preporucam što veći kapacitet. Inače moja kartica je SD 1Gb iz Hg spota ona po 600 kn i prezadovoljan sam. Inače imam i slušalice i isto sam zadovoljan zvukom. Kad se naprave neke preinake u regeditu windowsa, podesi equalizer dobije se dobar zvuk. Ja sam zadovoljan! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
kolko mp3ca imas na njoj i kolko treba da otvori mp3 player?
i kolko brzo prenosi pjesme s kompa na mob? kaj je to 1.1 usb?
Imam dosta mp3 čak i previše nisam ih upoće stigao preslušati(ne znam točan brij), imam 8 spotova, brdo software i igara. Mp3 player mi otvara ko bilo koji program, dok Windows Media PLayer mi otvara ODMAH, bez čekanja, jer on jedanput generira playlistu i stalno ju koristi dok je ti ne refresh-aš. Inače mobitel radi brzo ko i bez kartice ;D ;D ;D ;D
Zaboravio: veza je usb1.1 ali ja koristim čitač kartica za prebacivanje na karticu!! Ide BRZO.
usb 1.1 je uredu kao i na n-gageu,a kolko baterija traje?
Mogo su pohvaliti da mi baterija dugo traje, inače mob stalno koristim za slušanje mp3-ica, i traje mi 2.5 dana. Jako sam zadovoljan, baterija mi više traje od baterije na motoroli V500. Inače jedanput sam zaspao(oko 1) sa uključenim mp3 playerom na mpx-u i probudio se u 6.30 i baterija mi je bila na 80 % možda koji posto manje. ZADOVOLJAN. Samo se mora više puta napraviti Hard Reset da postigneš takav kapacitet baterije.
ma to i ja kontam,zašto bi dugo učitavao mp3?!?meni sve super radi a neki dan sam nadogradio mob i baterija mu je 3,5 dana vec traje!a stalno ga koristim
To ja pricam. Ja sam potpuno zadovoljan, samo kad se ima dobar Windows, i kad se napravi Hard reset. Inače je mob zvjerka. Nabavio sam full igricu Worms World Party ista ko na kompu, nešto ne viđeno, i Virtual Pool(bilijar), grafika boli glava(dobra), čak kad se pokrene igra imaš uvodni film, ZAKON!
zato sto kod n-gagea nije tako....sto vise mp3ca to duze louda....ovo je zanimljivo za znat,a jel netko zna kada dolazi mpx 220?= Citat =:
Izvorno postao sibir
pogledaj na srpskoj stranici www.mobilnisvet.com mislim da tamo nešto piše otom,al nema veze što je srbija,iste su cijene