www.bahrainmobiles.com
ajde ljudi help kad se pokušam registrirat dođe mi e-mail da mi je registracija odbijena...
nek neko napiše korisničko ime i lozinku za taj site, jer taj site ima mali milion syimbian aplikacija
Printable View
www.bahrainmobiles.com
ajde ljudi help kad se pokušam registrirat dođe mi e-mail da mi je registracija odbijena...
nek neko napiše korisničko ime i lozinku za taj site, jer taj site ima mali milion syimbian aplikacija
Malo je reci da ima. Al nevidim problem prilikom registracije bar ja nisam imo al hebiga ja sam tamo old member.
pa neznam... registriram se i dođe poruka da je odbijeno... ajd please daj napravi novi account na toj stranici i aktiviraj ga pa mi pošlji pm koja je lozinka i korisničko ime. please treba mi!= Citat =:
Izvorno postao Šile
Mozda nisi otisao na aktivacijski link kojeg dobijes u inbox-u nakon registracije! Pogledaj, meni isto sve radi ok
pa ja taj aktivacijski link niti ne dobim!!!
samo mi u e-mailu piše da je registracija odbijena... i već mi je to pisalo 2 puta!
ajd nek mi neko napravi uslugu!
Koliko sam vidio, oni ne dozvoljavaju registraciju bilo kad nego samo u određenim razdobljima. Koliko piše do 15. je otvoreno, požuri
kak misliš do 15.
15 u datumu (15.2)
ili šta?
Evo da se ne mučiš više ja sam te registrirao:
USERNAME: ipavli19
PASSWORD: ipavli19
Evo nisam htio preko pm-a valjda neće nitko radit shranja, a uostalom i drugi se mogu posluziti ako trebaju skinut sta sa bahrainmobiles-a!! :thumbup:
Odi odmah na h**p://bahrainmobiles.com/forum/forum i gore a log in upisi podatke! Pozdrav, P.S. javi dali radi
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:= Citat =:
Izvorno postao Atno
bravo majstore, radi
a dal si ti to aktiviro? si dobil e-mail di to možeš aktivirat? sad mi dođe poruka: ipavli19, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
1. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Izgleda je neko bio brzi od tebe. U mjenjanju pasworda.
Fak, zaboravio sam ti reći da treba pričekat aktivaciju "or it may be awaiting activation" čim mi admini sa bahrainmobiles-a posalju ja ti javim! Valjda ce uskoro, ali vazno je da to tebi radi :thumbup: ili ako se vec neko zahebava onda cu napraviti jos jedan i Username i pass ces dobiti mailom ili preko pm, jer ocito ovak nejde:(= Citat =:
1. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
ja se mogu logirati, piše gore ono: welcome ipavli19, ali kad pokušam downloadati neki file dođe ona poruka... a jesi aktiviro?= Citat =:
Izvorno postao Šile
Onda ti je ovo kaj sam napisao! "Fak, zaboravio sam ti reći da treba pričekat aktivaciju "or it may be awaiting activation" čim mi admini sa bahrainmobiles-a posalju ja ti javim!" Javit cu na forumu! I jos sam htio rec ako tko treba neka ne mjenja ipavli19-u pass nego neka se spoji kao on i nema problema! Ili neka javi i napravim jos accounta ;D