:confused: Zasto ste se svi okomili na mene je samo pisem svoja mišljnja mozda su sluda ali razumite me:D --:angel: --
Printable View
:confused: Zasto ste se svi okomili na mene je samo pisem svoja mišljnja mozda su sluda ali razumite me:D --:angel: --
ma neznam ja kakav si ti u stvarnosti,ali ovdje malo pretjerujes sa svojim sonyem i slicnim stvarima!!!nemoj to shvatit osobno!!!
I provjeri tekst posta prije nego ga pošalješ... Užasno živciraju greške. barem mene.
Čemu ljutnja , smisao foruma je u međusobnom prepucavanju i osporavanju, između ostalog.= Citat =:
Poslao: vjeko
...po mogućnosti argumentiranog prepucavanja i osporavanja... inače sve postaje pomalo besmisleno što se rasprava tiče..
a ak se zajebavamo onda stavimo :beer: al to je već druga priča
Poštovani sudionici, mislite li da se naše ponašanje na ovom forumu razlikuje od eventualnog ponašanja u nekom opipljivom 3D forumu? Što nas bolje karakterizira, ono što ovdje govorimo i radimo ili ono što bi govorili i radili bez anonimnosti?:)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ma neznam ja kakav si ti u stvarnosti,ali ovdje malo pretjerujes sa svojim sonyem i slicnim stvarima!!!nemoj to shvatit osobno!!!
@ miško Lijepo rečeno