http://www.mobil.hr/magazin/60/naslovnica_small.gif
znam da su ga svi vec nabavili, ali za sve one koji jos nisu da ih podsjetim :spin:
sadrzaj je na mobil.hr/magazin
nadam se da ce savjeti o kradji mobacha pomoci svima da im se to vise ne dogodi :)
Printable View
http://www.mobil.hr/magazin/60/naslovnica_small.gif
znam da su ga svi vec nabavili, ali za sve one koji jos nisu da ih podsjetim :spin:
sadrzaj je na mobil.hr/magazin
nadam se da ce savjeti o kradji mobacha pomoci svima da im se to vise ne dogodi :)
Opet sve pohvale za odličan broj, ali i nekoliko grešaka.
1. 25. str. Naslov: "Samo 12,9mm", a pod plus "Debljina samo 17,5mm"
2. 23. str. "a onima koji ne znaju o čemu je riječ, preporučujemo da bace pogled u u mali riječnik pojmova koji se nalazi na kraju svakog Mobila" U ovom broju slućajno nema tog riječnika :D
I još, ako već ne stavljate potpune info boxeve, onda barem stavite recenzirane mobitele na kraju u tablicu, a ne da se pojave tek u sljedećem broju jer za prvi primjer sada neznamo koja je istinita tvrdnja.
Ali uz sve to :thumbup: :beer:
A naslovnice su sve bolje i bolje... ;)
I ja sam ga vec nabavio,ali prvo citam ostale casopise,a MOBIL ostavljam za kraj - kao poslasticu!!!
...i još jedna VELIKA zamjerka ide cjeniku...pa pola mobova nema cijenu...iako su već stariji,ipak ih se još može kupiti...zato mislim da bi se trebale vidjeti i te cijene...
Pitanje je gdje ih se može kupiti, AFAIK mi kontaktiramo samo službene distributere, gdje bi došli da moramo tražiti gdje ima koji mob za kupiti u gradu i po kojoj cijeni...
12.9 je ;)= Citat =:
Izvorno postao Dark
http://img1.imageuploader.net/728/tn_mobil_novinari.jpg
...e ovo su novinari :) ...šteta što prije nisam mogao ovo stavit,stvarno su fotogenični,malo-malo pa se slikaju...
A ima i forumasa tu na slikama... :spin:
Znam samo da je Tomo u sivoj majici to sam po imenu skuzila...a ostali... nemam blage :spin:
ajmo dosta sa slikama na internetu ;D
Zasto,bas je zanimljivo ;D
..."flejmka",ovaj GOG...khm,khm...to ti je onaj...khm,khm...G. Jurić na donjoj slici...ali,zapamti,ja ti to nisam rekao ;) ...
Aha!Jedan manje... ;D Nepoznat je identitet jos dvojice sa gornje slike :D
na gornjoj slici su Tomo, Chelawy i WB.
Kao što Eminem reće, to nisam ja rekao... :D
Ostala dvojica su chelavi i whiteboy, dva Ivana.
Tatjanu Jurić nitko nije primjetio? :sad:
Wb je skoro pa isti onaj Semir iz Cobre 11(serija na RTL-u):
CENZURA!
O bože, po pravilima foruma nema vrijeđanja! ;D
LOOOL ;D
Mičem tu sliku... btw, sad sam obrijan... :)
Ništa morat će se ponovno aktivirat thread s slikama forumaša, da osvjetlam obraz, a ima i novih forumaša tu koji bi se mogli pokazati... ;)
...misliš... ;D
Apropos, malo sam gledao dotični thread. I nema više slika (tek pokoja). A nije ni da ih je prije bilo puno. Možda otvorit novi thread, al da se stavi više fotki, ha? Tipa, tko ne stavi fotku ne smije postat u thread (komentirat, itd)...
Koja LOLčina, trebalo mi 5 minuta da dođem do zraka nakon kaj sam ovo pročitao ;D= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Why not? :)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy