Bok ekipa, nemogu skužit gdje da nađem onaj stari skin za najnoviji igo
Printable View
Bok ekipa, nemogu skužit gdje da nađem onaj stari skin za najnoviji igo
Najnoviji igo je već dugo igonextgen i ima ih raznih basar,pal,word,i drugi i skin je u ux-mapi nije baš jasno što tebi treba pongo armin ili neki drugi
Na telefonu i tabletu imam instaliran 9.18.27.736653 a htio bi ovakav skin
https://i.ytimg.com/vi/hagZTT5qf3w/maxresdefault.jpg
Skin prikazan na slici je za iGo Primo Win CE 5 (6) . Postoji nešto slično i za Android koji imam instaliran na ugrađenom uređaju u autu , Ne znam koja je verzija , ali na instalacijskoj APK proceduri piše ovaj naziv iGO_thin.apk . Mogu slikati pa da vidiš . Kod mene je mala rezolucija (800x600) . Program iGO je od 2013 godine , normalno mi rade sve najnovije karte (Map) . Nisam siguran da bi to radilo na novim uređajima (Android 7 - 9) s visokom rezolucijom .
imam i ja jedan stari android 7" tablet sa ebaya (koji čak niti nema gps u sebi, nego koristim bluetooth gps da bi imao gps) sa androidom 4.4 i na njemu imam igo sa takvim skinom (neznam koja je verzija točno morao bi pogledati), no kad sam produživao ugovor u ht-u dobio sam 10" tablet pa sam mislio napraviti upgrade u autu sa 7 na 10" no ovaj najnoviji igo koji imam instaliran nema ovakav skin a taj mi se skin dosta sviđa nekako mi je prikladan za korišenje u auto, pa sam mislio da takav skim postoji i za ove nove verzije igo-a no izgleda da to nije tako