-
Gmail neželjena pošta
Jel netko primjetio kako se ponaša pretinac neželjene pošte kad ga se isprazni preko aplikacije na mobitelu? Kod mene se događa to da kad ga ispraznim preko mobitela, on bude na mobitelu ispražnjen, ali ako se logiram na mail preko kompjutera, neželjena pošta nije ispražnjena. Tek kad na kompjuteru ispraznim neželjenu poštu onda je prazna i na mobitelu. Ista stvar je i kad označim neki mail kao neželjenu poštu preko mobitela, gmail ga uopće ne smatra da je neželjena dokle god to ne napravim na kompjuteru, tek onda sve mailove od tog pošiljatelja stavlja u neželjenu poštu. Jel neko zna do čega je to?
-
Provjeri postavke pošte na mobitelu. Gmail i sa POP i sa IMAP postavkama. U slučaju korištenja prvih događa se upravo ovo što si opisao. Poruke se brišu i označavaju lokalno na uređaju gdje ih pregledavaš. Ako hoćeš sinkronizirat poštu na mobitelu i računalu nužno je koristiti IMAP postavke. Osim toga poželjno je provjeriti je li uključena sinkronizacija sa Google računom.
-
Dogodi se nekad da Gmail app poludi pa treba resetirati aplikaciju. Mene je isto to smetalo i još mi nikako nije radio s labelima, zato je više ni ne koristim. Probaj noviju/stariju verziju, možda su nešto riješili u međuvremenu.
-
Ma to je mi je unazad par godina tako na svakom mobitelu, probao sam vidjeti u postavke aplikacije za taj imap i pop ali nema ništa u postavkama aplikacije na mobitelu. Na kompu je imap omogućen a pop onemogućen
edit: Evo sad samo na kompu omogućio POP u postavkama i sad sve radi, čim ispraznim neželjenu poštu odmah bude prazno i na kompu. Hvala!
-
Super! Samo nigdje ne vidim kakve to veze ima jedno s drugim? Bit će neki bug kod njih...
-
Pojma nemam, omogućio sam samo POP i sync je proradio, sad sve što obrišem na mobitelu bilo u pristigloj ili neželjenoj pošti više ne ostaje tamo kad se logiram na kompu.
-
Glavno da radi, nebitno na koji način :)