-
7610 i Quick Office
Eto da li nekome radi? Ja sam isprobao sve moguće verzije (najvažniji mi je Word) i ništa. Ajde ako nekome radi, da mi pošalje na mejl- darkovsky@vip.hr. Uglavnom, normalno ga instaliram (na karticu), uredno se digne, ali ne očitava ni jedan file. Čak ni preko FExplorera..
-
poslano......meni je radio, nadam se da ce i tebi.
-
Opet mi ne radi.. Ovaj put se čak ni ne otvara program.. Ja ga kliknem, on pokuša otvoriti, pa ništa. Isto i preko Fexplorera.. Probao sam i na MMC i u memoriju fona. Stvarno ne znam zašto mi to ne radi...
Sodom, hvala, šteta.
-
Imas kod mene na sajtu, pa probaj... imas samo word... samo nemam 7610 da probam...
-
@ darkovsky
Jesi probao i tu verziju? Ti radi?
-
Ne radi mi ni ta verzija... Ali našao sam zamjenu, nešto je lošija, ali može proći.. QReader, imaš je za skinuti u postu sa novim aplikacijama. Ako netko zna još neku zamjenu, možda bolju, neka javi.
-
Ja sam imo instalirano word Italian verzion, no selektiras Engleski pri instalaciji i bude sve na eng. inace radi sve sa svim filovima, samo sto sam promjenio sad 512MB karticu a taj word je bio instalirn na 64Mb ,a nemam instalacijski file,a ne mogu ga vise naci na netu..ak netko zna.