dajte frendu sam išo stavit novi soft na V220 i nekaj sam smrdo neće stavit više niti jedan a kad ga upalim ulazi u onaj transfer mode
Printable View
dajte frendu sam išo stavit novi soft na V220 i nekaj sam smrdo neće stavit više niti jedan a kad ga upalim ulazi u onaj transfer mode
nemam pojma pa pogledaj na netu upute i pomoć,mora bit opisano negdje,odi na mpx.zone.com
daj mi link
Ne znam koliko je v220 kompatibilan sa v5** tripletsima... Koji si mu soft stavljao? Flex i flash (koja verzija) ili samo jedno?
stavljo sam flex od V3 i onda triplets TRIPLETS_G_0B.09.58R_LP0039_JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08 _01R_SE7400AXXXX1C9_1FF zato kaj kamera nije šljakala kaj da nazovem servis ak nitko nezna kak to riješit kužiš frend oće samo da mob radi i moro sam se mjenjat s njim ja njemu svoj dok njegov ne popravim zato please pomozite i kad mi je u onom modu piše "code corrupt"
joj bokte sorry ja te krivo skonto,konto da imaš mpx220!ja kreten!e pa probaj ga ponovo flashat al sa drugim nekim flashom i flexom,to je bilo mom legi,nije mogo ništa a kad ga je ponovo flasho sa drugim proradio je!
= Citat =:
Izvorno postao MC Španjolac
mislim da si se opako zeznuo sa softom.... čini mi se da nisu kompatibilni...
malo potraži, ali mislim da nisu
Mislim i ja da v220 nije triplets-phone. Bar ga nigdje nisam čuo spominjat. Tak da je za pretpostavit da je gore krivi soft. A što će opet reć da treba nabavit pravi soft pa pregazit. A što bi moglo bit problematično.
Ukratko,idem malo tražit po HoFou i okolo pa ti javim ak nađem soft za v220.
HVALA! a di mogu nać HR jezik za taj soft
e to i mene zanima :-/= Citat =:
Izvorno postao MC Španjolac
Ma nema teoretske šanse da je v220 TRIPLETS! On radi na R365 a ne na TRIPETS platformi!
Ajd malo pogledajte ovdje pa ocijenite!
Lol