jel postoji uopce neki programcic za to? neka sifra koju treba stavit da bi uopce bio omogucen pristup inbox-u?!
znato ono, cura vam kopa po mobu, a kad ono naleti na porukice od neke xxx s faxa, i onda cijeli dan prodike, blabla...
Printable View
jel postoji uopce neki programcic za to? neka sifra koju treba stavit da bi uopce bio omogucen pristup inbox-u?!
znato ono, cura vam kopa po mobu, a kad ono naleti na porukice od neke xxx s faxa, i onda cijeli dan prodike, blabla...
A mogao si bar reći za koji mobitel
ak ima za c65 ili za cx65
Nema šanse. Takvu mogučnost jedino imaju smartphone mobiteli
relativno istina... :)
sa patchevima je to omoguceno na siemensu sl45i, mozda postoji slican patch za cx65, potrazi na www.siemensfreaks.com
ma jel ima sa 7610. posaljite na khideg@vip.hr
Postoji. Imam ja jedan al meni baš ne radi. Tj. radi ali kad primim poruku on je sakrije i više nikak ne mogu do nje. Onda sam obrisao program jel ne šljaka kak treba= Citat =:
Izvorno postao khideg
to bas nije pozeljno. mislio sam samo da stavi password na inbox pa kad ulazis da te pita za password i kad ga upises poslje sve normalno.
Tak bi trebao raditi al meni baš ne radi= Citat =:
Izvorno postao khideg
ajd send to khideg@vip.hr
ima li taj program za k700
Kao što rekao tu mogučnost imaju samo smartphone mobiteli= Citat =:
Izvorno postao djruby
na mojoj postoji da zaključam sve poruke da se nemreju gledat ak neznas pass
mislim da je to ok
na tvojoj morotoli? e to je druga situacija
Sta je sa P800 ili P900 imaju li oni tu mogučnosti oni su Smartpfonovi (Pametniž mobiteli)
Pa po defaultu ne mogu ali vjerojatno postoji neki program koji im to omogučuje= Citat =:
Izvorno postao CroSatMan