dizajn recikliran al baš 100%, jači hardver i ide dalje apple..
baš je kod mene bila od frendice poznanica.. ona je iz okolice new yorka. imućna, ma mislim, tam su svi imućni itd..
pitam ju za iphone, ima X naravno, malo o tome kak ameri gledaju na mobove.. ona kaže da je kod njih normalno oduvijek apple, mac i ostalo na prvom mjestu, ona je mob platila 500$ uz neku pretplatu, svi imaju iphone kog god zna.. tak da, meni osobno ne paše, imam ipad najnoviji, onaj obični i ok je, ali su malo usrali IOS 12.. nadam se da stiže update jer ima dosta nedostataka.. i na ipadu maknu sat sa sredine u lijevi ćošak.. dakle nevjerojatno.. nakon tolikih godina.. a mi smo rootali mobove da stavimo center clock jer je uočljivije, oni ga maknu u stranu s tim da naravno nemaš izbor vratiti ga u sredinu, ne, ne.. samo kak apple hoće..
20-09-2018 20:47
Vepar
sad baš gledam cijene.XS Max 512Gb 14500kn :creep:
21-09-2018 19:34
imart
Vec su rasprodani mislim u hgspotu hh...
22-09-2018 14:17
//Wild-Boy\\
= Citat =:
Izvorno postao Vepar
sad baš gledam cijene.XS Max 512Gb 14500kn :creep:
WTF?! :O
Koji jebeni idiot moraš biti da daš toliko novca za MOBITEL!
ontopic - uređaji nemaju ništa novo, opet su dodali stvari koje androidi imaju od prije 2-3 godine.
Design - classic apple, ništ posebno.
22-09-2018 15:26
Moby
Ja sam, izgleda, zagriženi anti Ajfonaš. Mobitel na kojem ne vidiš dobro svoj wallpaper, kojem se tipkovnica ne može customizirati (ne znam jesu uveli redak s brojevima na vrhu). Jednostavno, tamo od davnih početaka ne volim koncept iOS-a. Na stranu to što je zbilja brz, što s 2GB RAM-a bude brži od konkurencije sa 6 itd.
Zatvorenost sustava mi je isto minus.
Jedini koji me je uspio fascinirati zbog veličine ekrana je ovaj Max. Zbilja lijepo odrađen, što je, je.
I, eto opet novog-starog bossa za sljedećih 365 dana! Sada će početi kopiranja, prvo u veličini ekrana, za ostalo već postoje kopije. Znači, 2019. će biti godina flagshipa od 6.5 inča.
23-09-2018 17:19
kazakhstanac
= Citat =:
Izvorno postao //Wild-Boy\\
WTF?! :O
Koji jebeni idiot moraš biti da daš toliko novca za MOBITEL!
ontopic - uređaji nemaju ništa novo, opet su dodali stvari koje androidi imaju od prije 2-3 godine.
Design - classic apple, ništ posebno.
Zasto sam ja po tvome idiot zato sto sam kupio Xs max?
23-09-2018 21:23
imart
Zato sto kaska u uobicajenoj prakticnosti za prosjecnim androidom a kosta duplo vise..
Recimo novo u ios 12 je statusna traka koja se spusta kad svajpnes sa gornje desne strane a na androidu to postoji od pamtivijeka..
Pa su bacili sat iz notification centra sa centra u kut, ne samo na x neg na svim ios uredjajima, cak na ipadu koji nema notch..
ima dosta tema o tome i neda se ni meni... ali dati 2000 eura za mob, mislim da je to van svake pameti za hrvatski standard.. a mb ne nudi nista vise od x.. dijazn potpuno isti, dakle isto kuciste... novi proc, brzi i ostalo.
Ios 12 je koma..
Dakle izrada tog moba kosta max 3000 kn i onda si dao firmi cistih 10000 kn zarade. I onda nisi lud. Pa lud si ko šiba covjece hahahah..
24-09-2018 20:46
target
Swipe s gornje desne strane za Control Centar je uveden radi micanja home buttona i dodavanja geste za izlaženje iz aplikacija. Nema nikakve veze s verzijom iOSa. Za iPad su napravili pripremu jer ove godine dolaze novi koji će imati isto notch kao i iPhone. Nemoj pričati napamet.
Apropo cijene takva je kakva je, tko hoće neka kupi. Isto kao i za svu drugu robu na trištu. A sam update je tipični Appleovski s update.
Cijena telefona nije samo zbroj komponenata koji idu u njega. Kao i s drugim stvarima. Naravno svatko hoće zaraditi, onaj tko bi prodavao za manje a može za više je budala.
26-09-2018 18:50
imart
A tko to zna? Kako si siguran kako.bude izgledao ipad 2019? Po renderina? Hahah..
zasto su na starom ipadu stavili clock sa strane. Bez veze. Nema opravdanja. Kakva priprema. To je glupost. Generiraju ios 12 za 15 modela uredjaja i da ne mogu ostaviti kako je bilo na uredjajima koji nemaju notch i imaju finger print senzor. Stupiditi.
Iako sumnjam da bu obican ipad 2019. imao faceunlock, planiram ga uzet a 2018. dat zeni. Ona ima air 2 koji takodjer sad ima sat lijevo. Nema opravdanja za takvu aljkavost u razlikovanju smisla implementiranja detalja upgradea u razne uredjaje.
Ipad pro bude imao face unlock, dok obicni mislim da nebu.
30-09-2018 11:11
//Wild-Boy\\
= Citat =:
Izvorno postao kazakhstanac
Zasto sam ja po tvome idiot zato sto sam kupio Xs max?
Hmmm, 10k+ za TELEFON! Koji ne vrijedi toliko...uz koji dobiješ OBIČNI a ne BRZI punjač. Koji nema 3,5mm ulaz. Koji se ne puni kad uštekaš punjač u njega...hoćemo dalje?
30-09-2018 13:23
imart
ma bolest..
30-09-2018 15:08
xlr
Kaze covjek koji je dobio tumor od koristenja ajfona i ajpeda pa ozdravio? Imarte, kralju :D
30-09-2018 17:11
Moby
Baš sam gledao lika iz Unboxing therapyja. Složio je nekih 10 Max Ajfona. I jedan lanjski X. Od svih je samo jedan punio na punjač. Naravno, lanjska Iksica je radila OK.
Neki su punili tek kada bi ih se probudilo, a dva nisu htjela niti budni niti u stand-by.
Strava. Što je s lošim prijemom signala i prekidanjem poziva, jesu to uspjeli otkloniti?
I, da, što se SAR vrijednosti tiče, počev od meni poznatih, a to je bila već Trojka, imali su oko 1, pa sve do 1.6 mislim Šestica ili 6s. Prilično visoke vrijednosti.
01-10-2018 19:30
imart
Vrhunski marketing prodaje i drek za 100$
09-11-2018 13:13
ToniB
Ako može netko pomoći savjetom. Imam priliku kupiti u USA novi iPhone. Neznam još da li ću uzeti Xs ili XR. Razlika u cijeni u Americi i kod nas je ogromna. Međutim USA model za razliku od EU modela nema LTE kanal 28. Da li netko zna da li je taj kanal bitan za normalnu uporabu u EU? Našao sam da za sad na tom kanalu rade samo dvije mreže u Francuskoj.
Sent from my iPad using Tapatalk
13-11-2018 17:21
.andro.
= Citat =:
Izvorno postao ToniB
Ako može netko pomoći savjetom. Imam priliku kupiti u USA novi iPhone. Neznam još da li ću uzeti Xs ili XR. Razlika u cijeni u Americi i kod nas je ogromna. Međutim USA model za razliku od EU modela nema LTE kanal 28. Da li netko zna da li je taj kanal bitan za normalnu uporabu u EU? Našao sam da za sad na tom kanalu rade samo dvije mreže u Francuskoj.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ne znam ti odgovoriti na pitanje ali zanima me zašto uopće gledaš XR? HD (LCD!) ekran u 2018 za tolike novce mi apsolutno nema smisla. Još ga imaju muda nazvati "Liquid Retina Display" da dobro zvuči.
Isprobao sam malo XS Max i stvarno je dobar uređaj, samo što je doslovno uvećani X.
18-11-2018 23:20
ToniB
= Citat =:
Izvorno postao .andro.
Ne znam ti odgovoriti na pitanje ali zanima me zašto uopće gledaš XR? HD (LCD!) ekran u 2018 za tolike novce mi apsolutno nema smisla. Još ga imaju muda nazvati "Liquid Retina Display" da dobro zvuči.
Isprobao sam malo XS Max i stvarno je dobar uređaj, samo što je doslovno uvećani X.
Gledam XR zato što je isti kao i XS a razlika u cijeni je 350 dolara. LCD ekran mi ne smeta. Inače cijena XR sa 128 gb u USA je 5000 kn a u HR 8000 kn. XS sa 256 gb košta 7300 kn
13-08-2019 20:52
razjaren
Jedno pitanje ( dugo nisam pratio iPhone )
Kako provjeriti novi uređaj ( koji navodno još nije aktiviran ), po imeiu , je li pravi i je li to istina?
Riječ je o iPhone XS Max . Susjed bi kupio sa oglasnika .
Hvala.
---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
= Citat =:
Izvorno postao ToniB
Gledam XR zato što je isti kao i XS a razlika u cijeni je 350 dolara. LCD ekran mi ne smeta. Inače cijena XR sa 128 gb u USA je 5000 kn a u HR 8000 kn. XS sa 256 gb košta 7300 kn