POzdrav.imam problem sa goclever 505, kopmpjuter ga ne vdii a driver prepoznaje kao anchor usb ez-link.... i ne mogu mu nikako pšristupiti za promjenu mapa...ima li neko ideju sta da radim
Printable View
POzdrav.imam problem sa goclever 505, kopmpjuter ga ne vdii a driver prepoznaje kao anchor usb ez-link.... i ne mogu mu nikako pšristupiti za promjenu mapa...ima li neko ideju sta da radim
Koliko se sjećam taj goclever ima i utor za SD karticu probaj ubaciti i viditi da li onda vidi kad se spojiš bar tu sd karticu a treba u samom uređaju da u postavkama vidi uređaj i da se odredi nešto kažo programske staze sa koje da vuče i onda će raditi staviš da podiže sa sd karice i tu staviš igo i to je to.
http://i66.tinypic.com/2r5e2z5.jpg
Cim upali izbaci mi to,i n mogu ni u kakve postavke uci,vec samo kliknuti na auto i otvoroti igo ....a kako mi mušterija reče da mu je taj program ubacivao čovjek i da ga je zastitio samo da on moze azurirati mape....je li to moguće i kakva bi to bila zastita
da ga možda ne treba u postavkama promjeniti u mass storage...
evo neki link san naša,možda šta pomogne
http://mapamap.goclever.pl/data/uplo...20enpl.pdf.pdf
Problem je što mi ne dozvoljava da uđem u postavke...
Je li moguće da je toliko .mogao zastiti pristup
ako nevidis navigaciju na pc-u , onda je on ili netko drugi smrdao !
ili posalji tom majstoru koji je to uradio (sigurno vise to neradi t.j. nebavi se vise tom materijom !);)
Ima li SD karticu i ako ima jesi li nju probao priključit na računalo?
Osobno bi, ako nema SD kartice probao resetirat uređaj, a ako to ne pomogne onda ili je netko nešto gadno zabrljao ili si naletio na vrhunskog stručnjaka i nema ti druge nego njemu platiti. Osobno sam skloniji prvoj varijanti.
Sjetih se sad nečeg. Ne možeš ući u postavke jer ne vidiš ikonu. Pretpostavimo da postoji ulaz u postavke, ali kao ikona služi prozirna slika. Probaj tapkat na dijelovima ekrana koji nisu iskorišteni.
Ne čitaš privatne poruke nije zaključan nego je postavljen da ga ne vidi isto zavisi koje windovse imaš na kompu ja sam goclever od 305 pa do zadnjeg 515 imao i na njima doktorirao sve su gutali osim navigona nešto ne radiš kako treba a na sliki se vide ikone i ništa ne odgovaraš za sd karticu majlakše je da ga meni pošalješ i ja ću ga napraviti ali bez naplate .
Ako je taj živ što ti je radio nazovi ga pa pitaj ima li kaka zaštita u što sumnjam ali tako ćeš najlakše odkloniti sve dileme i nedoumice, da je uređaj kod mene ja bih ga napravio sigurno ovako ništa ne mogu.