P20 Pro mi je predobar! Ovaj zub na vrhu mi nije smetao ni na Ajfonu X. Predobar dizajn!
28-03-2018 06:54
imart
da, manji je taj notch, doduše mob ne skriva da je iphone 10 klon.. malo bezveze jer 90% je skopiran iphone x.. kineska posla..
27-08-2018 22:54
.:TailS:.
Imam obični P20 tri mjeseca i već neko vrijeme me kopka ima li OIS ili ne. 4K video nije stabiliziran, kao ni FHD@60fps, a kada se prebaci s jednog od tih načina na stabilizirani FHD@30fps vidi se da je slika izrezana (croppana) u odnosu na ranije navedene načine snimanja. Ako se gleda direktno u kameru prilikom snimanja, ne vidi se nikakvo pomicanje modula. Sve to me navodi na zaključak da OIS-a nema, doduše, slike koje bi mi na starom Sonyju bile malo treskave su ovdje redovito oštre. Znam da je to uglavnom do većeg otvora blende, no ipak mi je fascinantno da su slike tako oštre svak put pri iole pristojnom osvjetljenju.
Na internetu nalazim na svakakve odgovore, no uglavnom su odgovori da nema OIS. Jednom sam čak nabasao na podatak da kamera koristi OIS isključivo pri fotografiranju.
Inače uređaj je solidan, kamera odlična, ekran vjerojatno dobar koliko FHD+ IPS-LCD panel može biti dobar, zvuk iz zvučnika odličan, na slušalice koje se dobiju s njim također, brz i fluidan, nisam niti jednom vidio da je zastao ili da se previše zagrijao. Zamjerke idu na nedostatak stabilizacije pri 1080p@60 fps (a i 4K, mada 4K osobno ne koristim), nedostatak 3,5 mm priključka (mislio sam da mogu bez toga ali sam se prevario) te na činjenicu da su ga previše "osakatili" u odnosu na P20 Pro (nema ni AMOLED, ni IR blaster, niti je vodootporan. Za kameru mogu shvatiti, ali ovo ostalo me smeta).
Da ga nisam dobio po cijeni po kojoj sam ga dobio, radije bih izabrao Samsung Galaxy S8 ili čak Huawei Mate 10 Pro. A da nisam uzimao na pretplatu (te da sam pričekao koji mjesec), uzeo bih Honor 10. Nije da sam nezadovoljan uređajem, za ono za što ću ga koristiti i za što ga koristim će biti dobar još dugo vremena, no mislim da za te novce Samsung nudi ipak malo kompletniji (makar stariji) uređaj.