magnet:?xt=urn:btih:483d78d49e0e7de4437329452cd97b cbc2b7009f&dn=HERE_2017.Q4
Printable View
magnet:?xt=urn:btih:483d78d49e0e7de4437329452cd97b cbc2b7009f&dn=HERE_2017.Q4
Sadržaj Torrenta
https://i.imgur.com/r9Hh1yG.png
>>> Direktan Link za Torrent
Dali je ikako moguće da postavite link za iGO HERE Europe 2017.Q4 i to ExYu + Mađarska
HVALA
Ima gore sve ne moraš cjelu Eu skidati obilježiš države koje hoćeš i to ti je to ne treba netko da pravi nešto dodatno kad je već sve napravljeno na gotovo samo malo treba pregledati i poskidati.
Mirkec , dobro si Ti rekao , to zna onaj koji koristi Torrent više vremena i ima normalan kućni Internet , a to su osnove Windowsa .
Ovaj koji traži samo ExYu i Mađarsku vjerojatno nema kućni Internet , mislim da koristi javni Wi-Fi od T-Com_a , pa možda ne može
koristiti Torrent .
Tačno u pravu ste u mirovini sam,nemam kučni Internet i snalazim se kako mogu.pa kad ste tako dobri onda bi bio zahvalan kada bi stavili link za ExYu i Mađarsku iGO R3 TomTom [TeleAtlas] 2017.12 EUROPE
Suosjećam s Tobom žao mi je , i ja sam isto u mirovini !
Na postu #4 imaš postavljen link , za mape koje si tražio !
Nego zašto TeleAtlas , one više ne postoje sad se zovu TomTom
Edit:
Imaš ovdje TomTom (TeleAtlas) karte , ali opet su u Torrentu , nisu klasični linkovi !?
http://cafe.mobil.hr/threads/82004-i...2017.12-EUROPE
Za područje "Balkanizacije" bolje su HERE karte (98%) , TomTom pokrivaju 44% ovog područja .
L.P.
Opet nisi sabonis32 razumio, mene ne zanima da li imaš ili nemaš internet ako možeš skinuti nekako EXYU I Mađarsku to isto imaš već tu samo označi šta hoćeš a što nećeš skinuti i dođe ti opet na isto da ti netko ne bi pravio posebno i uploadovao a već u torrentu imaš samo označi šta ti treba i ožeži brate.
moze netko postaviti link neki drugi link za komplet mape ja gornji nemogu otvoriti
neznam iz kojeg razloga
hvala
Nemaš šta otvarati gore ti je Walter66 u postu #2 postavio crveno piše >>> Direktan Link za Torrent na to klikni i samo će krenuti tu su sve mape , malo se opustite i probajte jer sve je već na tacni od dobrih forumaša i ljudi postavljeno samo treba uzeti i zahvaliti se za taj rad , i kliknuti dolje lijevo na 'Hvala' (Hvala kažu: ).
Pozdrav svima, molim pomoć
Kad prebacivam karte na mob, sve uredno prebacim i izbaci me.. Dal je moguće da je do mobitela?? Imam Sony Xperia SP.. Treba mi za putovanje do Švicarske.. Hvala unaprijed
Jesam. Nece nikako. Ako moze korak po korak objasnit. Tu cu vidit da nisam valjda di fali.
Kako objasnit korak po korak !??
Imaš li iskustva s instalacijom iGO aplikacije ili drugih navigacija !??
Kod tebe je telefon , ne poznam tvoj model uređaja , koja je verzija Androida , dali je instalacija na internoj memoriji ili SD kartici ,
sam si instalirao iGO aplikaciju , otkud ja znam gdje i kako si to napravio , stavljaš karte u prave foldere , i još puno toga treba znati.
Android 4.3
Karte su instalirane na internoj memoriji
Kad sam skinuo karte, one imaju ove nastavke: FBL, FPA, FDA,FTR. Nastavke fbl, sam prebacio u mapu "Maps" i sve ostalo kako i ide.
Evo što sam sve napravio, samo neznam di spremit ove i koje licence?
https://postimg.org/gallery/1mssvp7ic/
Dosad sam se susreo samo sa domaćim navigacijama od Mirea: Paničara i Genius maps, međutim nisu mi pouzdane..
@vukas
Nisi napisao koju si verziju iGO instalirao , trebala bi biti neka starija verzija , s obzirom na Android 4.3 ,
koji je zastario , sad je u igri Android 6 ili 7 , a već je i "Oreo" Android 8 aktivan na novijim telefonima .
I ova karta pokazuje pogrešno da mogu skrenuti u moju jednosmjernu ulicu iz suprotnog pravca.
Dok karta 2014 nema taj problem neznam zašto su to u 2016 i 2017 promjenili.
Nadam se da u ZG i ostalim gradovima nema grešaka kao u Daruvaru.
Pozdrav, molio bih neki verziju iGO-a koji radi na Oreo Xiaomi Mi A1.
Hvala