skino sam sa www.boxic.com par melodij u wav formatu i mob mi kaže kad ih oću pokrentu neispravno nešto...
Ak neko zna kakav program za prebacivat wav u midi format bilo bi jako lijepo da pošalje link
Printable View
skino sam sa www.boxic.com par melodij u wav formatu i mob mi kaže kad ih oću pokrentu neispravno nešto...
Ak neko zna kakav program za prebacivat wav u midi format bilo bi jako lijepo da pošalje link
PSMplayer potraži, imaš link i na ovoj stranici, ukoliko ne nađeš proguglaj s pojmom wav to mid converter.= Citat =:
Izvorno postao metastaza
Ne podržava .wav... Zašto ne porazmisliš o mp3-u?= Citat =:
Izvorno postao metastaza
= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
mobitel ne podržava, ali on pita za program koji pretvara wav u midi....
midi u odnosu na mp3 ima jednu ogromnu prednost> malu veličinu!
dobar midi na Motoroli zbilja zvuči super, jasno prednost mp3a je poznata, no po meni i nije toliko bolji, barem za pjesme. ostalo, preporučam mp3.
i dalje stojim pri PSMplayeru
Da ne bi previše ušli u offtopic, kolegi sam spomenuo mp3 jer možda nije znao da,za razliku od *.wav-a, poržava mp3... Eto,EOD o mene
Pozdraf
neke melodije sa boxica nerade u waw formatu.Možda je problem u tome
ni sa jednim converterom nisam te melodije uspio prebacit u midi,tj to i nisu melodije već zvuci tipa zavijanje,pile,magarac i sl. kaj bi bilo fora kao znak za poruku
= Citat =:
Izvorno postao metastaza
ponavljam zvukove ljudi, životinja ili bilo što. a da nije čista melodija ne možeš prebaciti u midi, razlog je sampling....znači, prebaci u mp3 i bok!